De kerkbode "Rondom het Woord" verschijnt wekelijks en is een officieel orgaan van de Hervormde Gemeente te Putten.

Verschijningsdata kerkbode 2018

Eindredactie
Ds. H. Markus, Lariksstraat 5, 3881 EK Putten.

Kopij
Uiterlijk maandagmorgen vóór 12:00 uur bij de administratie bezorgen, bij voorkeur via het volgende email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties
Opgave, eveneens maandagmorgen vóór 12:00 uur bij de administratie bezorgen, bij voorkeur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonnementenadministratie 'Rondom het Woord'
Aanmeldingen, mutaties of beëindiging van een abonnement op 'Rondom het Woord' kunt u het beste doorgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of u kunt het doorgeven tijdens de openingstijden van het Kerkelijk Bureau.

Abonnementsprijs vanaf 2018
€ 30,00 per jaar
€ 40,00 postabonnement

Bankrekening 'Rondom het Woord'
Het bankrekeningnummer dat u kunt gebruiken voor het overmaken van het abonnementsgeld is:
IBAN: NL 41 FVLB 0635 8015 90  t.n.v. Adm. 'Rondom het Woord'

Bezorging
Fa. Van de Kamp, Voorthuizen
Tel.: 0342-471884 (ma-vrij)

Als u de kerkbode d.m.v. een bezorger van Van de Kamp ontvangt, krijgt u de kerkbode op donderdag in de bus. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neemt u dan op donderdagmiddag of vrijdag contact op met Van de Kamp (zie bovenstaande contactgegevens), zodat de bezorger de kerkbode nog op vrijdag bij u kan bezorgen.

Postabonnees ontvangen de kerkbode op vrijdag middels een bezorger van PostNL. Voor eventuele bezorgklachten kunt u terecht op hun website: www.postnl.nl of bel met de klantenservice consument (tel.: 088 - 22 55 555, ma-vr 08.30 tot 20.00 uur, za 09.00 tot 16.00 uur).

Druk en Afwerking
Reprovinci, www.reprovinci.nl