De kerkbode "Rondom het Woord" verschijnt wekelijks en is een officieel orgaan van de Hervormde Gemeente te Putten.

Eindredactie
Ds. A. Jonker
Havikstraat 40
3882 JH Putten
Tel.: (0341) 357766

Verschijningsdata kerkbode 2018

Kopij
Uiterlijk maandagmorgen vóór 12:00 uur bij de administratie bezorgen, bij voorkeur via het volgende email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie Jeugdpagina

Kopij Jeugdpagina
S.v.p. 10 dagen voor verschijningsdatum bij Redactie Jeugdpagina

Abonnementenadministratie 'Rondom het Woord'
Aanmeldingen, mutaties of beëindiging van een abonnement op 'Rondom het Woord' kunt u het beste doorgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of u kunt het doorgeven tijdens de openingstijden van het Kerkelijk Bureau.

Bankrekening 'Rondom het Woord'
Het bankrekeningnummer dat u kunt gebruiken voor het overmaken van het abonnementsgeld is:
IBAN: NL 41 FVLB 0635 8015 90  t.n.v. Adm. 'Rondom het Woord'

Bezorging
Fa. Van de Kamp, Voorthuizen
(melden bij niet ontvangen tot uiterlijk zaterdagmorgen 10:00 uur!)

Druk en Afwerking
Reprovinci, www.reprovinci.nl

Advertenties
Opgave, eveneens maandagmorgen vóór 12:00 uur bij de administratie bezorgen, bij voorkeur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonnementsprijs vanaf 2017
€ 30,00 per jaar