In de Aker, de Arendshof en in de Zuiderkerk zijn Vrouwen in Contact ontmoetingen. Vrouwen in Contact staat voor een serie ontmoetingsavonden voor vrouwen. Met medewerking van gastsprekers worden onderwerpen uitgediept die er toe doen. Actuele onderwerpen waarover je wel eens wat meer zou willen weten en waarover je misschien ook eens met anderen van de gedachten zou willen
wisselen.  Uitgangspunt is met Gods woord als leidraad te zoeken naar vormen van toerusting die aansluiten bij vragen die leven. We hopen hiermee ook een stukje gemeente-zijn verder te bevorderen. Want naast het serieuze gedeelte zorgen we voor een gezellige sfeer waarin je elkaar ontmoet.
De creatieve avonden zijn heel laagdrempelig, die echt bedoeld zijn voor iedereen. Of je nou Christen bent of niet, wees welkom, het zou juist mooi  zijn op deze manier van elkaar te kunnen leren.
Iedere avond staat op zichzelf. Je hoeft dus geen lid te worden en kunt iedere avond afzonderlijk bijwonen. Opgeven van te voren is niet noodzakelijk bij de avonden met een spreekster, voor de creatieve avonden is
opgave zeker wel van belang.

Vrouwen in Contact Zuid

 Uitnodiging Vrouwen in Contact Zuid

Wanneer: maandagavond 23 sept..

Inloop: 19.45 uur

Start: 20:00 uur

Waar: Zuiderkerk, Beulekampersteeg 5, Putten

Collecte voor Stichting Oktober ‘44

Lieve vrouwen, 75 jaar vrijheid herdenken én vieren! We hebben Wilma Knoppersen (Stichting Oktober ‘44) gevraagd om hier meer over te vertellen. En omdat wij al die jaren al weten dat wij en jullie gek zijn op lekkere hapjes, willen wij jullie vragen dit keer iets thuis te maken of iets te kopen wat te maken heeft met het land van onze bevrijders: Amerikaanse, Canadese of Engelse hapjes. Willen jullie opgeven welk hapje je meeneemt, dit voor enige variatie, de hapjes mogen bij de koffie/thee of bij het drinken na de pauze tijdens het nakletsen! We hopen dat je komt, we zien naar je uit!

Je kan je aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of tel.: 06-57625522 (Henriëtte Jansen).

Groeten van,

Jeannette, Marieke R., Ria en Henriëtte

PS: Door het overgaan op een ander mailsysteem kan het zijn dat u geen mail van ons heeft ontvangen. Wilt u dit aan ons doorgeven op bovenstaand mailadres?

Vrouwen in Contact Arendshof

Nog geen een datums bekend.

 Angelie, Bertine, Henriette, Janny en Margreet

(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Vrouwen in Contact Dorp

 Workshop herfststuk bij Vrouwen in Contact Dorp 

Buiten is het nog zomers warm en wellicht denk je er nog helemaal niet aan de herfst. Toch zijn wij druk bezig met de voorbereiding voor een vrouwenochtend waar we creatief met elkaar aan de slag gaan met een pompoen. Lijkt het je leuk om nieuwe ideeën op te doen en deze ook uit te proberen?

Kom dan op donderdag 10 okt. a.s. in de kelder van De Aker naar onze workshop. We hopen een pompoen uit te hollen en deze op te vullen met groen en bloemen. Iedereen is van harte welkom. Misschien is het een idee als je eens die ene buurvrouw of vriendin meeneemt om samen bezig te zijn en andere vrouwen uit ons dorp te ontmoeten. Vanaf 9.15 uur staat de koffie weer klaar in de kelder van De Aker. Neem je zelf een snijplank en een mesje en wat basis groen mee (denk bijvoorbeeld aan buxus of klimop of leuke tak)? Wij zorgen voor de pompoen en bloemen om op te vullen. De kosten voor deze ochtend zijn € 8,50. Opgeven kan tot 4 okt. a.s. bij Regine Cozijnsen, tel.: 0341-350545 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Wacht niet te lang, want vol=vol.