In de Aker, de Arendshof en in de Zuiderkerk zijn Vrouwen in Contact ontmoetingen.Het doel is om contact met vrouwen onderling te hebben, wie je (u) ook bent. Meeleven met elkaar, maar zeker ook op een heel laagdrempelige manier God (nog beter) te leren kennen. Wij hebben al verschillende keren gezien dat leeftijd hierin geen rol speelt. Zeker met de creatieve avonden zijn er soms jonge meiden van ca. 14 jaar tot vrouwen van ouder dan 80 jaar! Geweldig! Iedereen is van harte welkom en zo kunnen we ook leren van elkaar.

Vrouwen in Contact Zuid
Vrouwen in Contact Zuid staat voor een serie ontmoetingsavonden voor vrouwen. Met medewerking van gastsprekers worden onderwerpen uitgediept die er toe doen. Actuele onderwerpen waarover je wel eens wat meer zou willen weten en waarover je misschien ook eens met anderen van de gedachten zou willen
wisselen.  Uitgangspunt is met Gods woord als leidraad te zoeken naar vormen van toerusting die aansluiten bij vragen die leven. We hopen hiermee ook een stukje gemeente-zijn verder te bevorderen. Want naast het serieuze gedeelte zorgen we voor een gezellige sfeer waarin je elkaar ontmoet.
De creatieve avonden zijn heel laagdrempelig, die echt bedoeld zijn voor iedereen. Of je nou Christen bent of niet, wees welkom, het zou juist mooi  zijn op deze manier van elkaar te kunnen leren.
Iedere avond staat op zichzelf. Je hoeft dus geen lid te worden en kunt iedere avond afzonderlijk bijwonen. Opgeven van te voren is niet noodzakelijk bij de avonden met een spreekster, voor de creatieve avonden is
opgave zeker wel van belang.

Hierbij nodigen wij u/jou van harte uit op maandagavond 20 nov. in de zaal bij de Zuiderkerk, Beulekampersteeg 3 in Putten. Wij hebben voor deze avond Tonneke Bijker uitgenodigd. Het on­derwerp waarover zij komt spreken is: Leer leven met het verleden, heden en de toekomst. Hoe leer je te leven als je klaar bent met het verleden? We hebben vaak te maken met schuld, schaamte, veroordeling en vergeving. Het heden is een geschenk van God. Hoe leef jij? Waar maak je je allemaal druk om? Hoe leef je ten volle? Hoe zie jij de toekomst? God wil in ons hart dingen doen die wij niet kunnen. Als je eigen glas vol is, bijv. met liefde, dank­baarheid, vrede enz., kan het overstro­men naar anderen. Het belooft een mooie avond te worden. We nodigen jullie allemaal van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Neem gerust je moe­der, zus, vriendin, buurvrouw enz. mee.

Aanvang: Om 20.00 uur;

Inloop:         Vanaf 19.30 uur;

Plaats:          Zuiderkerk, Beulekampersteeg 3 in Putten;

Toegang: Gratis;

Collecte: Voor de bestrijding van de onkosten.

Van harte welkom!

Contactpersoon Vrouwen in Contact - Zuid: Jeannette Roordink,

Hartelijke groeten,

Stuurgroep VIC-Zuid

Jeannette, Marieke, Marieke, Ria en Jannet

(Contactpersoon: Jeannette Roordink, tel.: 0341-492600)

Vrouwen in Contact Arendshof

In de Arendshof wordt vier keer per seizoen een gezellige avond voor alle vrouwen uit Bijsteren, Husselerveld en De Eng georganiseerd. De nadruk van de avonden ligt vooral op het onderling contact tussen de vrouwen in de wijken rondom de Arendshof. Wij beginnen en eindigen de avond met een kort meditatief moment en verder wordt de avond ingevuld met een creatieve bezigheid (bloemenkransen, kerst- en paasstuk e.d.) of soms een spreekster (over een Bijbels, maatschappelijk of ander interessant onderwerp).

Wanneer:    woensdag 15 nov.

Tijd:            van 19.30 tot 22.00 uur.

Inloop vanaf 19.15 uur.

Maken:       brocante creatie: windlicht met bloemstuk op spiegel.

Kosten:       € 10,- per persoon.

Meenemen:   mesje, tangetje en schaar. Wij zorgen verder voor alles.

Opgeven:    Zin in? Geef je op! Telefonisch bij Janny (357360) of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vervoer:      Denk om vervoer op terugweg; op fiets is niet praktisch!

Let op! Het is deze keer in De Aker! Van harte welkom, alleen of gezellig met je vriendin, dochter, moeder of buurvrouw! Tot dan!

Angelie, Bertine, Henriette, Janny en Margreet

Vrouwen in Contact Dorp

Creatieve voorjaarsworkshop bij Vrouwen in Contact Dorp

Van harte nodigen wij je uit op woensdag 21 maart a.s.. De deuren van de kelder van De Aker staan open en we ontvangen je graag voor een gezellige ochtend van ontmoeting en creativiteit. We hopen met elkaar een mooi voorjaarsstuk maken met het oog op Pasen. We nodigen je hiervoor van harte uit. Neem gerust iemand mee die het ook fijn zou vinden andere vrouwen te ontmoeten en gezellig bezig te zijn. Er is deze ochtend oppas aanwezig voor de kinderen.

Wanneer:    woensdag 21 maart

Waar:          De Aker, Fontanusplein 2 te Putten

Tijd:            vanaf 9.30 staat de koffie klaar

Meenemen: klein tasje met wat klimop, buxus en evt. ander groen. En een snoeischaar.

Kosten:       € 7,50

Opgeven kan tot vrijdag 16 maart bij Regine Cozijnsen, tel.: 0341-350545 of email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wacht niet te lang, want vol = vol. Voel je welkom!

Hartelijke groet van,

Regine, Ria, Wilma en Anke