In de Aker, de Arendshof en in de Zuiderkerk zijn Vrouwen in Contact ontmoetingen.Het doel is om contact met vrouwen onderling te hebben, wie je (u) ook bent. Meeleven met elkaar, maar zeker ook op een heel laagdrempelige manier God (nog beter) te leren kennen. Wij hebben al verschillende keren gezien dat leeftijd hierin geen rol speelt. Zeker met de creatieve avonden zijn er soms jonge meiden van ca. 14 jaar tot vrouwen van ouder dan 80 jaar! Geweldig! Iedereen is van harte welkom en zo kunnen we ook leren van elkaar.

Vrouwen in Contact Zuid
Vrouwen in Contact Zuid staat voor een serie ontmoetingsavonden voor vrouwen. Met medewerking van gastsprekers worden onderwerpen uitgediept die er toe doen. Actuele onderwerpen waarover je wel eens wat meer zou willen weten en waarover je misschien ook eens met anderen van de gedachten zou willen
wisselen.  Uitgangspunt is met Gods woord als leidraad te zoeken naar vormen van toerusting die aansluiten bij vragen die leven. We hopen hiermee ook een stukje gemeente-zijn verder te bevorderen. Want naast het serieuze gedeelte zorgen we voor een gezellige sfeer waarin je elkaar ontmoet.
De creatieve avonden zijn heel laagdrempelig, die echt bedoeld zijn voor iedereen. Of je nou Christen bent of niet, wees welkom, het zou juist mooi  zijn op deze manier van elkaar te kunnen leren.
Iedere avond staat op zichzelf. Je hoeft dus geen lid te worden en kunt iedere avond afzonderlijk bijwonen. Opgeven van te voren is niet noodzakelijk bij de avonden met een spreekster, voor de creatieve avonden is
opgave zeker wel van belang.

Hartelijke groeten,

Stuurgroep VIC-Zuid

Jeannette, Marieke, Marieke, Ria en Jannet

(Contactpersoon: Jeannette Roordink, tel.: 0341-492600)

Vrouwen in Contact Arendshof

In de Arendshof wordt vier keer per seizoen een gezellige avond voor alle vrouwen uit Bijsteren, Husselerveld en De Eng georganiseerd. De nadruk van de avonden ligt vooral op het onderling contact tussen de vrouwen in de wijken rondom de Arendshof. Wij beginnen en eindigen de avond met een kort meditatief moment en verder wordt de avond ingevuld met een creatieve bezigheid (bloemenkransen, kerst- en paasstuk e.d.) of soms een spreekster (over een Bijbels, maatschappelijk of ander interessant onderwerp).

 Angelie, Bertine, Henriette, Janny en Margreet

(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Vrouwen in Contact Dorp

Creatieve voorjaarsworkshop bij Vrouwen in Contact Dorp

Van harte nodigen wij je uit op woensdag 21 maart a.s.. De deuren van de kelder van De Aker staan open en we ontvangen je graag voor een gezellige ochtend van ontmoeting en creativiteit. We hopen met elkaar een mooi voorjaarsstuk maken met het oog op Pasen. We nodigen je hiervoor van harte uit. Neem gerust iemand mee die het ook fijn zou vinden andere vrouwen te ontmoeten en gezellig bezig te zijn. Er is deze ochtend oppas aanwezig voor de kinderen.

Wanneer:    woensdag 21 maart

Waar:          De Aker, Fontanusplein 2 te Putten

Tijd:            vanaf 9.30 staat de koffie klaar

Meenemen: klein tasje met wat klimop, buxus en evt. ander groen. En een snoeischaar.

Kosten:       € 7,50

Opgeven kan tot vrijdag 16 maart bij Regine Cozijnsen, tel.: 0341-350545 of email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wacht niet te lang, want vol = vol. Voel je welkom!

Hartelijke groet van,

Regine, Ria, Wilma en Anke