In de Aker, de Arendshof en in de Zuiderkerk zijn Vrouwen in Contact ontmoetingen.Het doel is om contact met vrouwen onderling te hebben, wie je (u) ook bent. Meeleven met elkaar, maar zeker ook op een heel laagdrempelige manier God (nog beter) te leren kennen. Wij hebben al verschillende keren gezien dat leeftijd hierin geen rol speelt. Zeker met de creatieve avonden zijn er soms jonge meiden van ca. 14 jaar tot vrouwen van ouder dan 80 jaar! Geweldig! Iedereen is van harte welkom en zo kunnen we ook leren van elkaar.

Vrouwen in Contact Zuid
Vrouwen in Contact Zuid staat voor een serie ontmoetingsavonden voor vrouwen. Met medewerking van gastsprekers worden onderwerpen uitgediept die er toe doen. Actuele onderwerpen waarover je wel eens wat meer zou willen weten en waarover je misschien ook eens met anderen van de gedachten zou willen
wisselen.  Uitgangspunt is met Gods woord als leidraad te zoeken naar vormen van toerusting die aansluiten bij vragen die leven. We hopen hiermee ook een stukje gemeente-zijn verder te bevorderen. Want naast het serieuze gedeelte zorgen we voor een gezellige sfeer waarin je elkaar ontmoet.
De creatieve avonden zijn heel laagdrempelig, die echt bedoeld zijn voor iedereen. Of je nou Christen bent of niet, wees welkom, het zou juist mooi  zijn op deze manier van elkaar te kunnen leren.
Iedere avond staat op zichzelf. Je hoeft dus geen lid te worden en kunt iedere avond afzonderlijk bijwonen. Opgeven van te voren is niet noodzakelijk bij de avonden met een spreekster, voor de creatieve avonden is
opgave zeker wel van belang.

Uitnodiging VIC Zuid

Op maandag 18 mrt is Eline Hoogenboom onze gast in de Zuiderkerk. Eline spreekt over haar boek: #Not so perfect, durf te falen.

Hoe kunnen we elkaar bemoedigen in deze tijd dat alles zo perfect zou moeten zijn? God weet van onze onzekerheden en wil ons juist laten zien dat er zoveel dingen zijn waar we dankbaar voor kunnen zijn. Eline is de bedenker van het tijdschrift ‘HUIS van BELLE’ (voor tienermeiden) en nu hoofdredacteur van Jente, een christelijk opvoedingsmagazine voor ouders. Van harte welkom! De entree bedraagt € 5,-. Er is die avond ook een boekentafel met het boek van Eline.Graag aanmelden bij Marieke Hofland (, 06-22093546). De inloop met koffie is om 19.45 uur en we starten om 20.15 uur.

Groeten van,

Jeannette, Marieke R., Ria, Henriette en Marieke H.

(Contactpersoon: Jeannette Roordink, tel.: 0341-492600)

Vrouwen in Contact Arendshof

In de Arendshof wordt vier keer per seizoen een gezellige avond voor alle vrouwen uit Bijsteren, Husselerveld en De Eng georganiseerd. De nadruk van de avonden ligt vooral op het onderling contact tussen de vrouwen in de wijken rondom de Arendshof. Wij beginnen en eindigen de avond met een kort meditatief moment en verder wordt de avond ingevuld met een creatieve bezigheid (bloemenkransen, kerst- en paasstuk e.d.) of soms een spreekster (over een Bijbels, maatschappelijk of ander interessant onderwerp).

Angelie, Bertine, Henriette, Janny en Margreet

Vrouwen in Contact Dorp

Creatieve voorjaarsworkshop bij Vrouwen in Contact Dorp

Van harte nodigen wij je uit op woensdag 10 apr. a.s. De deuren van de kelder van De Aker staan open en we ontvangen je graag voor een gezellige ochtend van ontmoeting en creativiteit. We hopen met elkaar een mooi voorjaarskrans te maken. We nodigen je hiervoor van harte uit. Neem gerust iemand mee die het ook fijn zou vinden andere vrouwen te ontmoeten en gezellig bezig te zijn. Er is deze ochtend geen oppas aanwezig voor de kinderen.

Wanneer:    woensdag 10 apr.

Waar:          De Aker, Fontanusplein 2 te Putten

Tijd:            vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar

Meenemen: klein tasje met wat hedera, hazelaar, berk of buxus en evt. ander groen. En een snoeischaar.

Kosten:       € 8,50

Opgeven kan tot dinsdag 2 apr. bij Regine Cozijnsen, tel. 0341-350545 of email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wacht niet te lang, want vol = vol. Voel je welkom!

Hartelijke groet van,

Regine, Ria, Wilma en Anke