Het Lokaal

“Het Lokaal” is nu een paar weken open en het is erg leuk om alle enthousiaste en positieve reacties te horen. We hebben al heel wat klanten mogen begroeten in de winkel. En ook al veel mensen die spullen komen brengen. Bent u nog niet geweest? Dan nodigen we u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de winkel.
Ook kunt u bij ons de Woord en Daad postzegels en echte Woord en Daad fairtrade koffie kopen. 

Openingstijden Woord en Daadwinkel “Het Lokaal” (Jac. Catstraat 74): 

Dinsdag:                     13.00 - 16.00 uur

Woensdag t/m vrijdag: 10.00 - 16.00 uur

Zaterdag:                    10.00 - 14.00 uur

(elke 2e en 4e zaterdag v.d. maand)
Goederen kunnen ingeleverd worden tijdens bovenstaande openingstijden.

Acties ‘Woord en Daad’

We hebben de afgelopen tijd twee acties gehad. Als eerst de kooravond op een warme zomeravond. We hadden genoeg sponsors gevonden om alle kosten te dekken! Alle sponsors daarvoor hartelijk dank! Ondanks dat de opkomst niet ontzettend hoog was, had de collecte toch de opbrengst van € 816,04. Doordat we sponsorgeld overhielden, kwam het bedrag op € 1000,- netto uit! Fantastisch! Iedereen die hieraan heeft meegeholpen, hartelijk bedankt!

Als tweede liepen vijf vrouwen mee met de avondvierdaagse. U hebt hen massaal gesponsord! Hartelijk dank daarvoor! Ze haalden samen het mooie bedrag op van € 1.520,-. Fantastisch om te zien hoeveel mensen in Putten ‘Woord en Daad’ een warm hart toedragen!

Terwijl we nog bijkomen van deze actie staat de volgende al weer voor de deur, namelijk de fietstochten. Deze zullen D.V. plaatsvinden op 10 en 24 juli en op 7 en 21 augustus.

 U kunt starten tussen 18.30 uur en 19.30 uur, m.u.v. de laatste fietstocht; hier kunt u starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur. De fietstochten kosten € 3,- voor volwassenen en € 1,- voor kinderen. De gezinsprijs is € 8,-. Weet u dat we op 24 juli weer de kinderfietstocht houden? Hier zal de stop plaatsvinden bij speel en beleef boerderij: ‘De Roozendaal’. U kunt deze dag een keuze maken tussen een route van 10 of 20 km. De fietstochten beginnen en eindigen weer bij De Aker. We hopen u graag te ontmoeten bij deze tochten!