Iedere zondagochtend is er oppas voor de kleine kinderen in de Nieuwe Kerk of Zuiderkerk. Tijdens de tweede dienst in de Oude Kerk is er oppas in De Aker. Daarnaast is er ook oppas tijdens de middagdiensten in de Nieuwe Kerk. In de kerkbode wordt aangegeven als er tijdens andere diensten ook oppas is.

Contactadressen kinderoppas:

Oude Kerk
Zuiderkerk Mevr. M.(Marisca) van de Koot    0341-842479 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rooster Kinderoppas vanaf maart 2017 tot maart 2018
U kunt het rooster van de kinderoppas downloaden.

Rooster Kinderoppas Oude Kerk maart - augustus 2017
Rooster Kinderoppas Nieuwe Kerk 2017-2018