In 2018 hopen wij een hele week met de Witte Tent aanwezig te zijn in de Groene Scheg, het prachtige park in Putten.

Jij kunt daar bij zijn. Als kind tijdens het programma. Als ouder, tijdens één van de activiteiten. Maar vooral ook als teamlid een hele week! Om het complete programma aan te kunnen bieden willen we graag een enthousiast team samenstellen. We zijn al op de helft! Doe jij ook mee? 

Bekijk het profiel wat we opgesteld hebben en laat van je horen! Tot gauw!

Groetjes, team Witte Tent 2018

wbv

 

 

 

Terugblik VBW ‘De Groene Scheg’ 2017

Na maanden van voorbereiding was het in de laatste week van de zomervakantie dan eindelijk zo ver! De Witte Tent werd op zaterdag weer opgezet en de Vakantie Bijbel Week kon beginnen met als thema (T)op survival! Wat waren we blij en dankbaar dat er na een periode van regen, de zon begon te schijnen. Alle activiteiten die gepland stonden konden doorgaan. We mogen terugkijken op een prachtige week met een mooie opkomst, zowel in de zangdienst, de kinderclub als de verschillende middag- en avondactiviteiten. Ook bij de tieneravonden mochten we veel tieners verwelkomen.  In de afsluitingsdienst in de Oude Kerk mochten we opnieuw horen dat we in dit leven moeten survivallen (overleven), maar dat we daar maar één ding (Persoon) voor nodig hebben en dat is: de Heere Jezus! Hij is de beste Gids die er bestaat!

We willen als stuurgroep iedereen bedanken die deze week heeft meegeholpen. Er zijn echt heel veel mensen die hun steentje hebben bijgedragen! Hartelijk dank!

In 2018 hopen we D.V. weer een VBW organiseren. Vind je het leuk om mee te helpen met de organisatie, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie. 

 

 

 

logo nieuwe VBWfoto stuurgroep website