Tijdens de vakantie periode bent u van harte welkom om de Oude kerk in het hart van Putten te bezichtigen.
Het kan best zijn dan u op een zondag al in de Oude Kerk bent geweest. Maar nu kunt u ook op woensdagmorgen een heel anders door de kerk heen lopen.
U kunt komen luisteren naar de Psalmen en andere liederen die door de verschillende organisten ten gehore worden gebracht op het mooie Bätz-Witte orgel.
Of u neemt een kijkje in de consistoriekamer of de grafstenen die nog in de kerk liggen.
Als u zin heeft in een gesprek kunt u één van de vrijwilligers aanschieten, maar u kunt ook in de kerkbank gaan zitten om tot rust te komen.
De koffie, thee of limonade staat voor u klaar en neem gerust uw kinderen mee naar de kerk.

De openstellingen zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur op woensdag 5, 12, 19, 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus.

Werkgroep openstelling Oude Kerk

openstelling oude kerk 2016