Om de week is er op zondag tijdens de tweede morgendienst Opstap. Alle kinderen van groep 1 tot en met 4 zijn dan welkom in de kelder van de Aker. We zingen psalmen en andere liedjes, we bidden samen, we luisteren naar wat de Heere God ons wil vertellen in Zijn wet en in de Bijbel en we maken een puzzel of een werkje over het Bijbelverhaal. Eigenlijk leren we de dingen die in de kerk gebeuren te begrijpen.
Bijvoorbeeld: wat is een stil gebed vóór de kerkdienst? Wat doe je dan? Wat zeg je dan? Of: de woorden die de dominee aan het begin van de kerkdienst zegt “Onze hulp is….” Wat betekenen die woorden? Bij Opstap zingen we aan het begin altijd een liedje met die woorden.

Opstap is dus een opstapje van de kinderoppas naar de kerkdienst. Om de week, zodat de kinderen de andere zondag mee naar de kerk kunnen gaan, want dat is ook fijn, om samen met heel veel grote mensen en kinderen bij elkaar te zijn in het huis van de Heere God!
De eerste keer Opstap is zondag 4 september. Je bent van harte welkom!

Voor vragen of informatie:

Het rooster voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend