Wat is Hart voor je huwelijk ?

Deelname aan Hart voor je huwelijk betekent het reserveren van zes avonden speciaal voor elkaar. Zes avondjes uit met z'n tweeën waarbij inhoud en sfeer samen op gaan. Al ruim 100 stellen uit onze gemeente gingen jullie voor!

Elke avond heeft een thema. We gaan de eerste avond terug naar de basis. Daarna bespreken we communicatie, groeien in je relatie, omgaan met verschillen en samen intiem. En tenslotte behandelen we het thema samen geloven.

Elk thema wordt kort ingeleid door het HVJH-team. Daarna is er vooral veel tijd om als stel met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van vragen en opdrachten. Dat gebeurt niet groepsgewijs, maar steeds uitsluitend met z'n tweeën.

We investeren in sfeer en gezelligheid. We maken gebruik van de prachtige zaal Vanenburg in de Aker. De eerste en laatste avond beginnen we met een heerlijke maaltijd, verzorgd door de Aker en een geweldig team van vrijwilligers.

Oud-deelnemers aan het woord

"Voor onze vijfjarige huwelijksdag ontvingen wij van mijn schoonouders als cadeau de toerustingsavonden Hart voor je Huwelijk. Mijn eerste reactie was: is dat wel voor ons, wij zijn pas vijf jaar getrouwd?! En om eerlijk te zijn dacht ik ook: maar wij hebben een hartstikke goed huwelijk! Dat is toch niet nodig? Is dat niet meer voor stellen die uit elkaar zijn gegroeid, die eraan moeten werken?
Niets bleek minder waar. Al op de eerste avond vielen bij mij de schellen van de ogen. In het zaaltje van de Zuiderkerk kregen we een eigen tafeltje en een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Dat tafeltje voor twee bleek de opzet en zo zaten we elke avond samen aan de koffie, met wat lekkers erbij. In gesprek over uitdagende onderwerpen die voor elke fase in je huwelijksleven relevant zijn. Het was voor ons elke keer weer een avondje uit.
Hart voor je Huwelijk was er niet om ons huwelijk te repareren, ik noem het liever een APK. En dat was na vijf jaar volstrekt niet overbodig!"

Wanneer kun je deelnemen aan Hart voor je Huwelijk?

Wanneer de volgende ronde start, laten we dat weten via de website. Houdt die dus in de gaten! Van harte nodigen we jullie uit om mee te doen! 

Wil je meer eerst nog meer weten over de inhoud van deze avonden? Bel of mail gerust met het HVJH-team:
Adré en Marja Lichtendonk, tel. 361686, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan en Jeanet Westland, tel. 352294, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische informatie Hart voor je Huwelijk

Locatie: zaal Vanenburg in de Aker  
Kosten: € 60 per stel voor zes avonden (incl. 2 maaltijden en informatiemap) 
Aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.