Ouderenmiddagen

Van 20.03.2019 14:30 tot 20.03.2019 17:30
Bij De Aker
Geplaatst door Jan Verhoef
Categorieën: De gemeente
Hits: 447

Ouderenmiddag

Op woensdag 20 mrt. a.s. hopen we elkaar weer te ontmoeten op de middag voor ouderen en alleenstaanden. Hartelijk welkom allen om samen het lijden en sterven te gedenken van de Heiland der wereld, Jezus Christus. Deze keer vertelt mevrouw Rieteke Hoogendoorn uit Leerdam de lijdensgeschiedenis aan de hand van bijbelquilts die zij heeft gemaakt. Ook de zeven kruiswoorden heeft zij uitgebeeld. In 1995 maakte zij voor het eerst een quilt met motieven die met het geloof te maken hebben. In de loop der jaren is zij steeds meer quilts gaan maken met Bijbelse onderwerpen. In die quilts wil ze haar hemelse Vader groot maken en mensen bemoedigen door hen te wijzen op de grote liefde van God. Ds. A.L. van Zwet hoopt de meditatie te houden. We zien ernaar uit dat u komt. Graag zien we elkaar D.V. op woensdag 20 mrt. in De Aker. De aanvang is 14.30 uur.

Voor uw agenda geef ik de overige data van de komende periode met de presentaties:

·         17 okt.: mw. A.G. van Oostende over Idelette de Bure, de vrouw van Calvijn - de Reformatie door de ogen            van een vrouw;

·         14 nov.: mw. E. Wals over ‘Christenleven’ van Corrie ten Boom;

·         12 dec.: Kerstviering met maaltijd;

·         16 jan.: ds. A. Haaima over Israël;

·         13 febr.: dhr. J. Pater over friemels en fladderaars (vlinders);

·         20 mrt: mw. R. Hoogendoorn met Bijbelquilts over de lijdenstijd tot en met de zeven kruiswoorden;

·         17 apr: Paasviering;

·         15 mei: Busreis met maaltijd.

Alles zo de Heere wil. Met een hartelijke uitnodiging aan met name de jongere senioren in onze gemeente mee te komen doen. Daarbij gaat het ook om de ontmoeting met de ouderen. Zij zien er juist naar uit in hun eenzamer wordende leven in contact te blijven met andere gemeenteleden.

ds. J. van Oostende

tel.: 701833