Waarom is de vertaling in Dagelijks Woord niet in de Herziene Staten Vertaling gebruikt.?
Dit is een dienst die we afnemen van www.dagelijkswoord.nl
Door de uitgever is nog geen toestemming gegeven om de Herziene Statenvertaling te gebruiken.

Waarom staat de kerkbode niet online?
Reeds vele malen is dit onderwerp besproken.
Tot op heden nog steeds de conclusie om de kerkbode niet op internet te plaatsen.

Een van de belangrijkste redenen is :
Elke wijk en commissie is vrij om informatie onder betreffende deel op de website te plaatsen.
De website heeft zijn eigen publiek net als de kerkbode. Indien gewenst kun je artikelen op internet veel verder uitwerken.

Veel van de artikelen in de kerkbode gaan over persoonlijke zaken en daarvan zijn we van mening dat het niet nodig is om deze op internet via www.hervormdputten.nl te delen.

Hoe kan ik een nieuwbericht aanleveren?
Een nieuwsbericht voor de voorpagina dien je te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag altijd een 1of meerdere foto's bijsluiten. Nieuwsberichten dienen betrekking te hebben tot actviteiten welke in onze gemeente georganiseerd worden.

Hoe kan ik een agendaitem toevoegen?
via Ontmoeten, Agenda item toevoegen kan iedereen een agenda item toevoegen. Graag zo compleet mogelijk invullen. Toelichting, locatie, categorie titel en juiste begin en einde van de activiteit.
Zijn er later opmerkingen over een agendaitem dan kun je daarover een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar kan ik melden dat ik ongewenst op de site sta?
Als u een email stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zullen we uw verzoek in behandeling nemen.