Mannen- en vrouwenverenigingen

Sinds jaar en dag kent onze gemeente een aantal mannen- en vrouwenverenigingen en Bijbelkringen. Een seizoen lang wordt eens per twee weken de Bijbel geopend en ontmoeten de leden elkaar. Een mooie gelegenheid om door de week bezig te zijn met het verrijken van Bijbelkennis en verdieping van het geloof. U bent van harte welkom op één van onderstaande kringen:

Kringen en verenigingen voor vrouwen
“Wie alleen loopt
raakt de weg kwijt
twee voeten heeft zij slechts
en maar twee armen.
Ze heeft slechts twee ogen.
Maar in de gemeenschap heeft
ieder duizend handen
heeft ieder duizend voeten
loopt niemand ooit alleen.”
                        (Patrice Kayo bij Prediker 4)
Elke zondag komen we als gemeente samen bijeen.
Komen we samen bij Een. De kerkdienst is het centrale ‘bronmoment’ voor de christelijke gemeente. Waarom zou je naast de zondagse dienst  dan ook nog naar een Bijbelkring/vereniging gaan?
Een Bijbelkring of vereniging biedt op een andere manier de mogelijkheid om je geloof, in gesprek met anderen, te verdiepen en te versterken. Het is voor veel vrouwen inmiddels een hulpmiddel om ook ‘door de week’ in de Bijbel te blijven lezen.
Het is fijn en belangrijk om elkaar in de gemeente ook in kleiner verband te ontmoeten om met elkaar mee te kunnen leven, elkaar te bemoedigen, samen te bidden en te zingen. Onze gemeente biedt vrouwen daarin heel veel mogelijkheden!
Avondkringen, ochtendkringen, kringen met kinderoppas. We zijn bevoorrecht met  een breed aanbod! Bezoek je nog geen kring? Ga gewoon eens kennismaken met een van onderstaande kringen.  Bezoek je al een kring? Nodig iemand in je omgeving eens uit om mee te gaan.

Samen bidden, samen zoeken
Naar het plan van onze Heer
Samen zingen en getuigen
Samen leven tot Zijn eer!
Ook in de werkweek!

Vrouwenvereniging Hoef

Eens per twee weken op maandag om 19.30 uur in verenigingsgebouw ‘Hoef’

Mevr. H. Bosch

0341-353201

Vrouwenbijbelstudiekring

‘Bij de Bron I’

Eens per twee weken op maandag om 19.45 uur in De Aker.

Mevr. L.W. Blok-Ebbers

0341-360086

Mevr. A. van de Ridder- Verweij

0341-358503

Vrouwenbijbelstudiekring

‘Bij de Bron II’

Eens per twee weken op dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur in De Aker. Voor de kinderen is er oppas.

Mw. P. de Wit- Bont
0341-357500
Mw. Rens, tel.nr. 0341786124

Vrouwenbijbelkring

Hettie Boer,

0341-360254

Leny van Ganswijk

0341-353934

Vrouwenvereniging ‘Hanna’

Eens per twee weken op maandag om 19.30 uur in de zaal bij de Zuiderkerk.

Mevr. Van Zwet

0341-750429

Mannenvereniging
‘De Heere is mijn kracht’

Eens per twee weken op maandag om 19.30 uur in De Aker.

Ds. G.C. Klok
0341-358539