Kerstfeestviering zondagscholen in de Oude Kerk

Hallo jongens en meisjes! De komende weken staat ook zondagsschool in het teken van Kerst. In de Oude Kerk wordt het zondagsschool kerstfeest gevierd op dinsdag 25 dec.. We beginnen om 14.30 uur (let op: dit is een half uur eerder dan gebruikelijk!). Jong en oud zijn van harte welkom om dit met ons mee te vieren. Dus nodig vriend(innet)jes, klasgenootjes, familie en andere bekenden uit om erbij te zijn. Het thema van de viering is ‘De God des Heils wil mij ten Herder wezen.’

Op D.V. zondag 23 dec. oefenen we met de afdelingen uit het dorp in de Oude Kerk, vanaf 11.45 uur. Op zondag 13 jan. starten alle zondagsscholen weer op de tijd en plaats die je gewend bent.

Zit je nog niet op zondagsschool, maar wil je wel graag naar zondagsschool komen? Neem dan contact op met Gendia van Cappellen voor een zondagsschool bij jou in de buurt (tel.: 06-25572517).

Juffen en meesters van de zondagsschool

Hé jij daar, de zondagsschool begint weer!

Aan alle jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar: kom jij vanaf zondag 30 sept. ook (weer) luisteren en meedoen? Wij vinden het fijn als jij ook op zondagsschool komt. We vertellen een verhaal uit de Bijbel, we zingen en bidden, maken puzzels of kleurplaten en praten met elkaar over de Heere God. Jezus vind kinderen net zo belangrijk (of nog belangrijker) dan volwassenen! Hij zei: “Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God.” De zondagsscholen gaan open op D.V. zondag 30 sept.. Vraag aan je ouder(s)/verzorger(s) of je ook mag komen. Neem je vriendje of vriendinnetje maar mee! Kom gerust eens een paar keer kijken. Wij hopen je te zien! Voor meer informatie kunt u bellen met Gendia van Cappellen (06-25572517). Hierbij de tijden waarop we beginnen, per locatie:

De juffen en meesters van de zondagsschool

Afdeling

Aanvang

Bij de Bron

De Akker

Ichthusschool

De Schuilplaats

Hoef

Huinen

13.30

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met Gendia van Cappellen: 06-25572517 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.