DINSDAG ZUIDERKERK - 20.15 uur gericht op het doen van belijdenis

Ds. van Zwet, tel. 750429, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onze JOVO-kring komt bij elkaar om in een open sfeer vanuit de Bijbel allerlei vragen over geloof, over de Bijbel en het leven met elkaar te bespreken. De Heere ziet je en zoekt je . Hij zegt tegen ons: Geef mij je hart. Wat is daar tenslotte ons antwoord op? Het is goed om daarover met elkaar in gesprek te zijn. Wij komen elke dinsdagavond bij elkaar. Hartelijk welkom vanaf dinsdag 9 oktober 2018


MAANDAG DE AKER - 19.30 uur gericht op het doen van belijdenis
Ds. Markus, tel. 360644, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- ong. 20 x wekelijks van 19.30-20.30 uur.
- m.n. voor wie belijdenis doen (nog) een brug te ver vindt Misschien voel je je te oud voor de ‘gewone’ catechisatie. Of is het al een aantal jaren geleden dat je die voor het laatst volgde. Maar je vindt belijdeniscatechisatie echt nog een ‘brug te ver’.
Dan is deze groep een prima plek voor je om allerlei vragen en thema’s over de Bijbel, het geloof, de kerk en het leven in te brengen. Dat kunnen ook heel goed vragen zijn die je om je heen hoort en die bij jou blijven haken. We laten ons hierdoor uitdagen, we gaan in gesprek met elkaar, we doen de Bijbel open en vragen ons af wat God ons te zeggen heeft. Dwars door alles heen komt dan iets naar voren van het leerling en getuige van Jezus zijn: hoe word je dat, hoe ben en hoe blijf je dat?


DONDERDAG 
Burgemeester Vermeerlaan 6 vanaf 4 oktober 2018 (1x per maand) - 20.00 uur - geestelijke groei
Contactgegevens: Marco tel: 352208 of  en Diane Bos tel. 361840, 

In de afgelopen tijd belijdenis gedaan? 
Denk je na over belijdenis doen? 
Ben je op zoek naar Gods weg met jouw leven?
Wil je God dienen, ook doordeweeks? 
Op elke tweede donderdag avond van de maand komen wij als groep bij elkaar en verdiepen ons in het boekje  ‘Leven bij de Dag, bijbelstudies uit Joël en Habakuk’  van Ds. J.J. ten Brinke. De bijbelstudies gaan over een leven vol verwachting en een hoopvol leven, ook als God onbegrepen wegen gaat. 

VRIJDAG Ben je tussen de (ongeveer) 20 en 30 jaar en op zoek naar een bijbelstudiegroep? Vanaf 5 oktober ben je van harte welkom!
Eens in de twee weken is er in de Arendshof een bijbelstudiegroep waar je met leeftijdsgenoten met de Bijbel aan de slag gaat. Dus ben je op zoek naar een groep omdat je niet meer naar JV gaat? Of omdat je je wilt voorbereiden op het doen van belijdenis? Of omdat je je met anderen in de Bijbel wilt verdiepen? Je bent van van harte welkom in deze open en gemoedelijke groep!

We beginnen op 5 oktober 2018. De koffie en thee is om 20 uur klaar. Na de gezamenlijke opening om 20.15 uur, bespreken we met elkaar in groepjes gespreksvragen bij een hoofdstuk. Zo zoeken we verdieping en versterking van ons geloof. Dit seizoen behandelen we 12 gelijkenissen van de Heere Jezus. We zoeken naar toepassing in het ‘gewone’ leven.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met

Gert Schuit, tel. 357455

Wim en Bertina v. Oostende, tel. 360489, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.