Jovo 2017-2018

DINSDAG ZUIDERKERK - 20.15 uur gericht op het doen van belijdenis
Onze JOVO-kring komt bij elkaar om in een open sfeer vanuit de Bijbel allerlei vragen over geloof, over de Bijbel en het leven met elkaar te bespreken. De Heere ziet je en zoekt je . Hij zegt tegen ons: Geef mij je hart. Wat is daar tenslotte ons antwoord op? Het is goed om daarover met elkaar in gesprek te zijn. Wij komen elke dinsdagavond bij elkaar.

MAANDAG DE AKER - 19.30 uur gericht op het doen van belijdenis

- ong. 20 x wekelijks van 19.30-20.30 uur.
- m.n. voor wie belijdenis doen (nog) een brug te ver vindt Misschien voel je je te oud voor de ‘gewone’ catechisatie. Of is het al een aantal jaren geleden dat je die voor het laatst volgde. Maar je vindt belijdeniscatechisatie echt nog een ‘brug te ver’.
Dan is deze groep een prima plek voor je om allerlei vragen en thema’s over de Bijbel, het geloof, de kerk en het leven in te brengen. Dat kunnen ook heel goed vragen zijn die je om je heen hoort en die bij jou blijven haken. We laten ons hierdoor uitdagen, we gaan in gesprek met elkaar, we doen de Bijbel open en vragen ons af wat God ons te zeggen heeft. Dwars door alles heen komt dan iets naar voren van het leerling en getuige van Jezus zijn: hoe word je dat, hoe ben en hoe blijf je dat?

Wijk 4 ??

DONDERDAG Burgemeester Vermeerlaan 6 vanaf 5 oktober(1x per maand) - 20.00 uur - geestelijke groei
Contactgegevens: Marco tel: 352208 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Diane Bos tel. 361840, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de afgelopen tijd belijdenis gedaan?
Denk je na over belijdenis doen?
Ben je op zoek naar Gods weg met jouw leven?
Wil je God dienen, ook doordeweeks?
Op elke eerste donderdag avond van de maand komen wij als groep bij elkaar en verdiepen ons in het boekje ‘De Medicijnkist van God’ van Ds. M.M. van Campen. De bijbelstudies gaan over geestelijke kwalen in het christenleven.
Er is tijdens de avonden veel aandacht voor het persoonlijk geloof met alle vragen die daarbij naar boven kunnen komen.
Ben je zelf niet zo’n prater? Kom gewoon en luister, iedereen is welkom!

VRIJDAG ARENDSHOF vanaf 13 oktober (2-wekelijks) - 20.15 u - geestelijke groei
Gert Schuit, tel. 357455 & Wim en Bertina van Oostende, tel. 360489,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na een gezamenlijke opening, denken we met elkaar in groepjes na en zoeken we naar verdieping en versterking van ons geloof. Vanuit de bijbelstudies zoeken we naar toepassing in het ‘gewone’ leven. Na thema’s als Geestelijke Groei en de Apostolische Geloofsbelijdenis, zullen we dit seizoen het bijbelboek Romeinen behandelen. De sfeer is open en het is traditie om na afloop nog even na te praten onder het genot van een glaasje fris.