Mannenontbijt Arendshof

Het mannenontbijt in de Arendshof wordt twee keer per jaar georganiseerd. Hierbij staat het ontmoeten en delen centraal. Ontmoeten, zodat we elkaar niet alleen in en rond de kerk zien, maar elkaar ook leren kennen in de buurt en wijk. Het ontbijt begint met een korte overdenking. Hierna wordt aan de tafels vrijblijvend verder gesproken over het thema of een ander onderwerp waar een van de tafelgenoten behoefte aan heeft. Ook in andere wijken worden mannenontbijten georganiseerd. Houdt hiervoor de kerkbode of de website in de gaten.

Omdat Ontmoeten centraal staat is het ontbijt voor iedere man, ook je buurman, collega, etc., ongeacht kerkverband. De deelnemende mannen zijn van alle leeftijden, vanaf 18 jaar. Hierdoor worden verschillende levenservaringen gedeeld.
Het ontbijt begint om 08:00 uur en duurt tot ongeveer 09:30 uur.

Zaterdag 3 februari 2018 (gezamenlijk met andere wijken in de Aker)
Veder zijn er nog geen datums bekend.

We vragen een bijdrage van € 5,00.

We kijken uit naar je komst. Graag wel even aanmelden via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit adres kan ook gebruikt worden voor eventuele vragen.

Mannenontbijt ’t Lichtpunt

Het nieuwe seizoen Mannenontbijten staat op de agenda. Goed gebruik van onze wijken 4 en 5 willen we graag voortzetten, daarom van harte uitgenodigd: alle (jonge)mannen van 18 jaar en ouder. Neem gerust familie, vrienden, buren mee. Samen eten heeft wat, terwijl er ook aan het hart wordt gedacht.

We komen op zaterdagmorgen vroeg uit de veren en om 8.00 uur bij elkaar. Om 9.30 uur sluiten we af zodat iedereen zijn zaterdagse programma thuis, boodschappen, klussen of op het sportveld etc. nog ruimschoots kan uitvoeren.

Mannen onder elkaar -wat houdt dat in? Even bijkomen; ontmoeten, verbinden, bijpraten én samen in de stille morgen zingen met een korte overdenking met behulp van de Mannenbijbel. Elke keer wordt nl. iets van het leven met God geïllustreerd aan de hand van een thema uit de nieuwe Mannenbijbel.

Maar ook en vooral met elkaar het ontbijt (licht of traditioneel Engels…) nuttigen.

Plaats: ’t Lichtpunt in het mooie Puttense buitengebied van Koudhoorn. Vervoer kan geregeld worden: s.v.p. even melden bij de organisatie. Als data voor de ontbijten zijn gepland:

- zaterdag 7 oktober 2017

- zaterdag 9 december 2017

- zaterdag 3 februari 2018 (gezamenlijk met andere wijken in De Aker)

- zaterdag 7 april 2018

Vooraf opgeven is nuttig voor een goede organisatie.

De kosten zijn € 5,- per persoon. Voor meer informatie en opname in de e-mail uitnodiging: per mail via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon bij Renze Korte, tel. 0341-842117 (thuis), 06-5399 5949 (mobiel) of bij Adré Lichtendonk, tel. 0341-361686.

Via de kerkbode onder “Wijk 5” kunt u lezen wat het programma is en worden u en jij vooraf herinnerd.