De kerkomroepcommissie verzorgt een aantal uitzendingen speciaal voor luisteraars van de kerkomroep.

ZATERDAGAVONDZANG:
Psalmen en gezangen op verzoek van en voor luisteraars.
Dit is een uitzending waarvoor u verzoeken in kunt dienen, en felicitaties of een groet over kunt brengen aan andere luisteraars.
De verzoeken dienen uiterlijk woensdag voor 12.00 uur voor de zaterdag van uitzending bij  het Kerkelijk Bureau binnen te zijn; hetzij per telefoon (351102.
Ook is het mogelijk om dit via deze website te doen. Klik hier voor het indienen van een verzoek

OP DE DREMPEL VAN DE ZONDAG
Een programma van Veluwe FM met gewijde muziek en een korte overdenking.

DE REFORMATORISCHE OMROEP
Is dagelijks te beluisteren en word onderbroken door Kerkdiensten en de programma's van de kerkomroep

music Zaterdagavondzang Opslaan *

music Op de rempel van de zondag Opslaan  *

* Tip: Kies eerst rechter muis toets daarna " Doel opslaan als"

HERHALING PROGRAMMA'S

‘Zaterdagavondzang’ wordt om de andere dag herhaald om 21.00 uur, te beginnen op zondagavond.

‘Op de drempel van de zondag’ wordt om de andere dag herhaald om 21.00 uur,  te beginnen op zaterdagavond.