Aanmelding huwelijk

Aanvraag kerkelijke huwelijksbevestiging en inzegening. Voordat je een datum invult, raadpleeg dan eerst de agenda van de kerk om te controleren of deze datum nog niet bezet is.
Oude Kerk
Nieuwe Kerk
Zuiderkerk
Trouwdatum(d-m-j):(*)

Kerkgebouw:(*)
Please tell us how big is your company.

Als jullie voor een andere locatie hebben gekozen, vermeld dan hier de locatie:

Tijdstip:(*)

Predikant:
Ongeldige invoer

* Als jullie nog geen contact gehad hebben met de predikant(wijkpredikant van de bruid) over de datum en tijdstip, dan dit graag z.s.m. doen!
Gegevens van de bruidegom
Achternaam: (*)

Roepnaam:(*)

Volledige voornamen:(*)

Geboortedatum:(*)
Ongeldige invoer

Bent u dooplid belijdend lid of anders:(*)

Geboorteplaats:(*)

Adres:(*)

Postcode en woonplaats:(*)

Emailadres:(*)

Gegevens van de bruid
Achternaam: (*)

Roepnaam:(*)

Volledige voornamen:(*)

Geboortedatum:(*)

Geboorteplaats:(*)
Ongeldige invoer

Bent u dooplid belijdend lid of anders:(*)

Adres:(*)

Postcode en woonplaats:(*)

Emailadres:(*)

Gegevens nieuw adres
Straat, postcode en woonplaats:(*)

Ongeldige invoer

Het bruidspaar regelt zelf een organist. Neem contact met hem/haar op voor eventuele vragen en de financiële afhandeling. Dit gaat buiten het Kerkelijk Bureau om. Laat de organist tijdig weten aan de predikant en aan het Kerkelijk Bureau (mail uiterlijk vier weken van te voren naar kb@hervormdputten.nl - als de organist bij het invullen van het formulier nog niet bekend is). Gegevens beschikbare organisten Kees Roest: cj.roest@solcon.nl René de Ruiter: info@renederuiter.nl Annemieke Vierwind: annemiekevierwind@hotmail.com / amv@degoeijen.nl Of iemand anders (bijvoorbeeld een familielid).
Naam organist:

Als de trouwdienst plaatsvindt in één van de Puttense kerken, wordt er een DVD gemaakt van de trouwdienst. Contactpersoon DVD-opname (naam en tel. nr. van de ceremoniemeester):
Graag naam en tel. van de ceremoniemeester:

Er worden 100 (zwart-wit) liturgieën gekopieerd door het Kerkelijk Bureau. Mochten jullie meer exemplaren nodig hebben, geef dan hier het gewenste aantal aan. Indien jullie zelf voor de liturgieën zorgen en vermenigvuldigen, dan kunnen jullie dat hieronder aangeven.
Aantal exemplaren:

Wij verzorgen dit zelf:

Huwelijksvoorbereiding
Hebben jullie je al opgegeven voor 'Klaar Voor De Start'?:(*)
Please tell us how big is your company.

* T.z.t. wordt door de leiding van 'Klaar Voor De Start' contact met jullie opgenomen.
Kerkbode
Blijven jullie in de Hervormde Gemeente van Putten kerken, dan ontvangen jullie m.i.v. 2018 een jaar lang gratis de kerkbode ‘Rondom Het Woord’. Deze ontvangen jullie op de eerste verschijningsdatum van jullie trouwmaand. Na afloop van dit gratis abonnement zullen jullie worden benaderd met de vraag of jullie een (betaald) abonnement willen afsluiten op de kerkbode.
Kosten
De kosten voor de trouwdienst bedragen € 200,- indien de huwelijksinzegening in één van de kerken van de Hervormde Gemeente van Putten plaatsvindt. * Wanneer de trouwdienst op een andere locatie in Putten plaatsvindt, dan bedragen de kosten € 100,-. Hiervoor ontvangen jullie een factuur. Na betaling is de reservering definitief.
Zijn er nog vragen of opmerkingen:

Ongeldige captcha invoer