Binnenkort start Hart voor je huwelijk weer! In zes avonden investeer je in je huwelijk met aansprekende thema’s in een sfeervolle ambiance. Even tijd vrij maken voor elkaar in de drukte van alledag.

HartvoorjehuwelijkDit schreef een oud-deelnemer: Voor onze vijfjarige huwelijksdag ontvingen wij van mijn schoonouders een waardebon voor Hart voor je Huwelijk. Mijn eerste reactie was: is dat wel voor ons, wij zijn pas vijf jaar getrouwd?! En om eerlijk te zijn dacht ik ook: maar wij hebben een hartstikke goed huwelijk! Dat is toch niet nodig? Is dat niet meer voor stellen die uit elkaar zijn gegroeid, die eraan moeten werken?

Niets bleek minder waar. Al op de eerste avond vielen bij mij de schellen van de ogen. In een sfeervolle zaal kregen we een eigen tafeltje en een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Dat tafeltje voor twee bleek de opzet en zo zaten we elke avond samen aan de koffie, met wat lekkers erbij. In gesprek over uitdagende onderwerpen die voor elke fase in je huwelijksleven relevant zijn. Het was voor ons elke keer weer een avondje uit. Hart voor je Huwelijk was er niet om ons huwelijk te repareren, ik noem het liever een APK. En dat was na vijf jaar volstrekt niet overbodig!

Hebben jullie ook zin om je huwelijk een APK te geven? Geef je op via het Kerkelijk Bureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Locatie: Zaal Vanenburg in De Aker

Kosten: € 60,- incl. informatiemappen en 2 maaltijden

Voor meer informatie en vragen:

  • www.hervormdputten.nl/toerusten/volwassenen/hart-voor-je-huwelijk
  • Aart en Ria van de Langemheen

tel.: 353993

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Jan en Jeanet Westland

tel.: 352294

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.