Op woensdagavond 26 juni hebben Bram en Mark Koopman hun laatste programma voor de zaterdagavond gemaakt in de studio boven in de Nieuwe Kerk.

IMG 1148aVooral Bram heeft dit werk bijna 35 gedaan met veel enthousiasme en Mark 6,5 jaar. Bram is in 1985 begonnen met uitzenden, toen samen met Wienik van Diest. Later heeft zoon Mark de plaats van Wienik ingenomen. Dat vader en zoon samen uitzendingen verzorgen voor de kerkomroep is uniek. Ik heb hen bedankt namens het team van presentatoren, kerkomroep en de luisteraars thuis en Gods Zegen toegewenst. Daarna zijn door hen zelf liederen uitgekozen gedraaid, die aangeboden werden door de Kerkomroep. Voor Mark was dat Psalm 42:1, 4 en 5 en voor Bram Psalm 146:1 en 8. Bram en Mark: nogmaals bedankt voor jullie inzet! Na vele jaren en uitzendingen kwam toen het afscheid van deze vrijwilligers die veel hebben betekend voor de kerkelijke gemeente en in het bijzonder voor de trouwe luisteraars van de kerkomroep.

Daarom werden ze naar De Aker gelokt, zonder dat ze het wisten en daar werden ze, in het bijzijn van collega-presentatoren en leden van de kerkomroepcommissie, in het zonnetje gezet. Bram kreeg voor zijn jarenlange trouwe inzet een insigne met bijbehorende oorkonde.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet en we wensen jullie Gods zegen.

Jan Verhoef en Arnold v.d. Hoorn