De zomer staat voor de deur! Genieten van lange avonden, heerlijk buiten zijn. Beleven jullie dat ook zo? Ook samen in je huwelijk?

HartvoorjehuwelijkHeb je genoeg tijd voor elkaar? Of: néém je genoeg tijd voor elkaar? Hart voor je huwelijk is een prima gelegenheid om te investeren in je huwelijk. Om echt even tijd voor elkaar te nemen.

Na de zomer hopen we weer te starten met de volgende ronde van zes toerustingsavonden. De eerste aanmelding is binnen. Doen jullie ook mee? Zes avonden tijd voor elkaar, gezelligheid, met z’n tweeën in gesprek over allerlei thema’s zoals: terug naar het begin, communicatie, groeien in je relatie, omgaan met verschillen, intimiteit, samen geloven. Over deze thema’s krijg je ook wat aangereikt aan de hand van een werkmap en korte presentaties. Dit alles omlijst met veel sfeer: de eerste en de laatste avond beginnen we met een dinerbuffet en tijdens de avonden is er genoeg tijd voor een hapje en een drankje en even na-kletsen achteraf. We dimmen de lichten en als het koud wordt gaat de gashaard aan. Al zin in? Geef je alvast maar op via . Met hulp van een datumprikker bepalen we samen met de deelnemers de data voor de avonden.

Ondertussen hebben jullie al in de kerkbode gelezen dat Adré en Marja Lichtendonk vanuit onze gemeente worden uitgezonden naar Bosnië. We hebben hen al tijdens een afscheidsavondje hartelijk bedankt voor al hun inzet voor Hart voor je huwelijk. Het was een feest om met jullie samen te werken! Ook vanaf deze plaats wensen we jullie Gods zegen toe voor jullie werk in Zijn koninkrijk daar.
We heten tegelijkertijd Aart en Ria van de Langemheen hartelijk welkom als jullie opvolgers. Net als wij allemaal hebben ook zij geen perfect huwelijk, maar ze zijn wél gemotiveerd om tijd te steken in dat prachtige geschenk van God. Om stil te staan bij het vele goede dat de Bijbel zegt over omgaan met elkaar, zoals: “Kleedt u zich dan, als uitverkorenen van God, heiligen en geliefden, met innige gevoelens van ontferming, vriendelijkheid, nederigheid, zachtmoedigheid en geduld. Verdraagt elkaar en vergeeft elkaar, als iemand tegen iemand anders een klacht heeft; zoals ook Christus u vergeven heeft, zo moet u ook doen. En kleedt u zich boven alles met de liefde, die de band der volmaaktheid is (Kol. 3:12-14).” Vraag ons er maar naar, en denk er zelf ook eens over na: “hoe doen wij dat eigenlijk in ons huwelijk?” In elk geval: van harte welkom om na de zomer mee te gaan doen! Maar nu eerst (samen) naar buiten, die lange avonden in….

Meer informatie? Bel of mail gerust met het Hart voor je huwelijk-team:

Aart en Ria van de Langemheen
tel. 353993
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan en Jeanet Westland
tel. 352294
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie toerustingsavonden: Zaal Vanenburg, De Aker.

Kosten: € 60,-, inclusief werkmap en diners.