Al vele jaren is de Oude Kerk in de zomermaanden geopend voor iedereen die de kerk wil bekijken.

OK 073wSommige mensen komen alleen om te kerk zelf te bekijken, anderen hebben behoefte aan een gesprek. Iedere openstelling is weer anders. We kunnen het alleen niet zonder vrijwilligers en daarom zijn we op zoek naar u! Wat wordt er van u verwacht?

·         Ongeveer 1 à 2 zaterdagen beschikbaar zijn in de periode van 6 juli t/m 14 september van 13.00-16.00 uur;

·         De mensen welkom heten die de kerk komen bezoeken;

·         Een gesprek aan te gaan met bezoekers als ze daar behoefte aan hebben.

Als u wilt helpen of graag nog meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Gerda van Emous Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0341-701102 / 06-28759432.

Werkgroep openstelling Oude Kerk