Aanstaande zaterdag 11 mei wordt er gestart met het sloopwerk van o.a. de jeugdkelder in De Aker. 

akerAlle plafonds gaan eruit en de toegangsdeuren van de ruimtes worden verhoogd. Dit geeft een betere ruimtelijke uitstraling. Ook komt er nieuwe vloerafwerking, wordt de elektra-installatie geheel vernieuwd en de ventilatie verbeterd. De ruimtes krijgen een vernieuwde, eigentijdse uitstraling, waar onze jeugd van kleine baby’s tot jongvolwassenen weer jaren mee vooruit kunnen.

In deze zomerstop wordt de kelder minder gebruikt dan in de winter; toch kan het zijn dat voor bepaalde activiteiten alternatieven wordt geboden. We vragen hiervoor jullie begrip. Het streven is om voor de start van het nieuwe winterwerkseizoen klaar te zijn.

Een aantal werkzaamheden doen we met vrijwilligers. Ben je niet gevraagd en wil/kun jij helpen? Laat het ons even weten!

Voor vragen over gebruik ruimtes: Herman Slurink (beheerder De Aker): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over verbouw: Roelof van Dasselaar (voorzitter TC): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.