Op D.V. zondag 21 apr., eerste Paasdag, organiseert de Interkerkelijke Evangelisatie- Commissie opnieuw een ‘Paas Jubel’ op een drietal locaties, waar Paasliederen gezongen zullen worden.

pasen2016

1e locatie: plantsoen Aalschoverstraat/Mennestraat

2e locatie: op het plantsoen bij Rietgansstraat/Mennestraat en Bouwmeestergoed

3e locatie: op het plantsoen, aan de achterkant van ‘De Samaritaan’.

Wij nodigen een ieder uit die getuigen wil van de opgestane Christus. U wordt vriendelijk verzocht om op het eerste punt te verzamelen en vervolgens gaan wij allen lopend, indien mogelijk, naar de volgende zanglocaties. Bent u met de auto, dan is er het vriendelijk verzoek om uw auto vóór het gebouw van ‘De Samaritaan’ te parkeren en lopend, tussen de het gebouw en de Gabrielschool naar het plantsoen te lopen of dat u uw auto parkeert aan de Bouwmeestersgoed en meeloopt naar de laatste locatie.      

Het Paasappèl begint om 07.30 uur en vooraf wordt het Paas Evangelie u voorgelezen.

Liturgieën zijn aanwezig en muzikaal worden wij ondersteund door een koperkwartet van Fanfarecorps “Excelsior”. We hopen op een goede opkomst en droog weer en namens de IEC Putten wensen wij een ieder gezegende paasdagen toe. Voor informatie kunt u contact opnemen met Fred Renes, tel.: 06-50822742 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.