De zegeltjesactie voor de boodschappenpakketten van verschillende supermarkten is na diverse jaren al niet meer weg te denken in onze kerkelijke gemeente.

4177-zegeltjes-sparen-voordeliger-dan-sparen-bij-de-bankMet veel enthousiasme wordt hieraan gewerkt en steeds meer mensen zijn bereid om de spaarzegels te bestemmen voor het goede doel. Zo werden er door heel veel gemeenteleden en anderen in de voorbije maanden veel zegeltjes gespaard en via de aangegeven afgifte-adressen aangeleverd. U las er regelmatig over in de kerkbodes van de voorbije periode. Het is bijzonder, omdat delen met anderen niet vanzelfsprekend is. Daar zit meer achter! Dat goede doel betreft mensen in onze gemeente die in (financieel) moeilijke omstandigheden verkeren. Een boodschappenpakket is daar zeer welkom, merken we. U heeft in de afgelopen maanden met elkaar voor maar liefst 190 pakketten gezorgd! Het begon met de Jumbo-pakketten, direct daarop gevolgd door de pakketten van de Plus en de Boni; de laatste actieperiode is intussen ook afgelopen. De diaconie mocht en mag deze pakketten -namens u allen- verdelen. Meerdere ontvangers hebben ons laten weten heel blij te zijn dat er ook op deze manier aan hen gedacht wordt. Mede namens de ontvangers wil de diaconie al degenen, die op welke wijze ook hun ‘zegeltjes’ hebben bijgedragen aan deze mooie actie, hartelijk danken daarvoor. Fijn dat u hebt mee gespaard! Door er voor elkaar te zijn, op welke manier dan ook, wordt invulling gegeven aan de christelijke opdracht van de gemeente om elkaars lasten te dragen. Een speciaal woord van dank willen we richten aan het adres van mw. Marina Graveland en br. Andries Nout, die zich rond de organisatie van deze actie opnieuw bijzonder hebben ingezet.