Vorige week heeft u het al kunnen lezen, maar nu is het echt bijna zover: komende maandag 21 jan. wordt het startsein gegeven voor de actie Kerkelijke Bijdrage 2019.

Achter de schermen is weer hard gewerkt om alles zo goed mogelijk voor te bereiden, want na de opening komt er iemand aan de deur om u en jou (als je 18 jaar of ouder bent, dus misschien dit jaar wel voor het eerst!) een envelop te overhandigen met daarin de benodigde informatie voor de actie. Want ook dit jaar is er weer veel geld nodig om alle activiteiten doorgang te laten vinden. Waarvoor dit allemaal nodig is, is in de bijbehorende folder te lezen. Ook geven gemeenteleden hierin aan waarom ze geven aan de kerk. Want de kerk, dat zijn we allemaal! Daarom hopen we dat ook u dit jaar weer meedoet en een financiële bijdrage overmaakt.

Meer informatie of digitaal invullen, klik op het plaatje hieronder.

kerkbalans4

Nieuw logo

logo Hervormd Putten RGB

Hoe herkenbaar is de Hervormde Gemeente van Putten? Is er niet een officieel logo nodig? Is het wenselijk om alle communicatie-uitingen vanuit de kerk meer te uniformeren? Naar aanleiding van o.a. deze vragen vanuit de Algemene Kerkenraad is in de achterliggende tijd door Kerkbeheer nagedacht en is er een nieuw, officieel logo ontworpen voor de kerk. De Algemene Kerkenraad heeft hier goedkeuring voor gegeven. Volgende week ziet u en zie jij dit logo op de folder en envelop van de actie Kerkelijke Bijdrage. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de verdere uitwerking op bijv. brieven, facturen en enveloppen, hetgeen binnenkort verder zal worden uitgewerkt.