Vraagt u zich wel eens af of er meer is in het leven? Vraagt u zich af waar u voor geleefd heeft of leeft? Loopt u rond met andere levensvragen?

alphaOf wilt u gewoon meer te weten komen over het christelijk geloof? Als u met dit soort vragen rondloopt, dan zijn de Alpha-Senioren ontmoetingen echt iets voor u.

Wat zijn Alpha-Senioren ontmoetingen?

Tijdens dertien interactieve en gezellige bijeenkomsten gaat u wekelijks op ontdekkingstocht naar de basisprincipes van het christelijk geloof. Samen met generatiegenoten in gesprek gaan en nadenken over inspirerende onderwerpen. Hoe en wat kunt u geloven? Waarom zou u bidden? Wie is Jezus en waarom stierf hij? En wat heeft dat met ons leven te maken?

Voor wie?

Het maakt niet uit wat uw achtergrond is, of u gelooft en waarom u komt. Wellicht bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten van het christelijk geloof. Of u wilt als christen uw geloof eens doordenken… Iedereen is van harte welkom om samen met ons op ontdekkingstocht te gaan. Er is ruimte voor alle vragen en ideeën en we gaan respectvol om met ieders overtuiging.

Hoe werkt het?

We beginnen met gezellig koffie/thee drinken met iets lekkers. Hierna luistert u naar een kort inspirerend verhaal over een onderwerp. U krijgt daarna alle ruimte om uw vragen te stellen en gedachten te delen in een kleine groep.

Wanneer?

De infomiddag is op dinsdag 15 jan. van 14.30-16.30 uur in de Lounge van Elim. U kunt hier de sfeer proeven en wij vertellen u wat de ontmoetingen inhouden. Hierna kunt u besluiten of u wel of niet deelneemt aan de wekelijkse ontmoetingen die van 22 jan. tot midden april plaatsvinden. Deelname verplicht u tot niets en er zijn geen kosten aan verbonden.

Opgave of  vragen?

Herman Arissen (tel.: 0341-351601 of ) of Johan van der Veen (tel.: 06-13775235 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Deze Alpha-Senioren ontmoetingen worden door gemeenteleden van diverse kerken in Putten georganiseerd en gedragen door de pastorale medewerkers van Elim en De Schauw.