Vorige week woensdag, dankdag, was er een inzameling voor de voedselbank. Fijn dat u en jij weer aan de inzameling hebt meegedaan.

Voedselbank1Zowel voor de middagdiensten als de avonddiensten in alle drie kerken, werden weer veel producten aangeleverd, zoals melk, kaas, wasmiddel, blikken groente en soep, rookworst, thee, sinaasappels en nog veel meer andere producten die bij de voedselbank meer dan welkom zijn. Ook zijn er heel veel DE-zegeltjes gegeven, waarvoor de voedselbank weer pakken koffie kan inslaan. Voor uw en jullie bijdrage hierin zeggen we namens de voedselbank: hartelijk bedankt! We betrekken hierin ook iedereen uit de Christelijk Gereformeerde Kerk die in de gezamenlijke middagdienst in de Oude Kerk heeft meegedaan aan de inzameling. Ook alle jongeren die weer meegeholpen hebben bij de inzameling en alle producten netjes in de kratten hebben verpakt, willen we bedanken voor hun uitstekende hulp. De dag na dankdag telden we maar liefst 103 volle kratten, die we aan de chauffeurs van de voedselbank mochten meegeven. Bij de voedselbank was men erg blij met de toevoer van zoveel goed gevulde kratten. De vrijwilligers daar zorgen dat alles weer netjes gesorteerd wordt. Iedere week worden er pakketten samengesteld voor de vele gezinnen/personen die voor het dagelijks leven zijn aangewezen op de hulp van de voedselbank. In Putten zijn dat er momenteel 38. Fijn dat we als christelijke gemeente ook op deze manier mogen omzien naar- en delen met onze naaste. Op de zaterdag en zondag voorafgaande aan de kerstdagen hopen we de volgende inzameling te houden.