Vorige week woensdag, Biddag, was er een inzameling voor de voedselbank. Fijn dat u en jij weer aan de inzameling hebt meegedaan.

Zowel voor de middagdiensten  als de avonddiensten in alle drie kerken, werden weer veel producten aangeleverd, zoals melk, kaas, beschuit, blikken groente, cornedbeef, crackers, sinaasappels en nog veel meer andere producten die bij de voedselbank meer dan welkom zijn. Ook zijn er heel veel DE-zegeltjes gegeven, waarvoor de voedselbank weer pakken koffie kan inslaan. In de regio Harderwijk-Ermelo-Putten zijn vorig jaar 1.644 pakken koffie bij elkaar gespaard; geweldig! Voor uw en jullie bijdrage in de inzameling zeggen we namens de voedselbank: hartelijk bedankt! We betrekken hierin ook iedereen uit de Christelijk Gereformeerde Kerk, die in de gezamenlijke middagdienst in de Oude Kerk heeft meegedaan aan de inzameling. Ook alle jongeren die weer meegeholpen hebben bij de inzameling en alle producten netjes in de kratten hebben verpakt, willen we bedanken voor de helpende handen. De dag na biddag telden we maar liefst 96 volle kratten, die we aan de chauffeurs van de voedselbank mochten meegeven. Bij de voedselbank was men weer erg blij met zoveel goed gevulde kratten. De vrijwilligers daar zorgen dat alles weer netjes gesorteerd wordt. Iedere week worden er pakketten samengesteld voor de vele gezinnen/personen die voor het dagelijks leven zijn aangewezen op de hulp van de voedselbank. Fijn dat we als christelijke gemeente ook op deze manier mogen omzien naar- en delen met onze naaste. De volgende inzameling hopen we medio juni te houden. Tegen die tijd volgt daar wel meer bericht over.

Voedselbank1