Woensdag 21 nov. bent u, zijn jullie hartelijk welkom om 19.30 uur in de Oude Kerk.

kaartje bijbellezing 2018Op woensdagavond 21 nov. luisteren we in de Oude Kerk en thuis naar 2 Thessalonicenzen 2. In deze brief staat de wederkomst van de Heere Jezus centraal. In hoofdstuk 2 lezen we dat de wederkomst van Christus pas komt na de grote afval en als de mens van de wetteloosheid, de zoon van het verderf, geopenbaard is. Wat betekent dit voor ons anno 2018? Is die grote afval er nu al of moet die nog komen? En wat betekent het dat de mens van de wetteloosheid, Gods tegenstander, in de tempel van God gaat zitten en zich als God laat vereren? We bidden om de leiding van de Heilige Geest, zodat we het onderwijs uit dit hoofdstuk mogen begrijpen en ter harte nemen. U en jij bent van harte uitgenodigd voor de woensdagavond-Bijbellezingen.

Ter introductie van de serie kun je de meditatie op de voorpagina vast lezen en onderstaand kaartje bekijken.

Overige data en Bijbelgedeelten: 21 nov. (2 Thess. 1), 28 nov. (2 Thess. 3), 5 dec. en 12 dec. 2018; 9 jan., 16 jan. 23 jan. 30 jan. en 6 feb. 2019.