Vrijwilligerswerk Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg
Kringloopwinkel "Het Lokaal"
Hoeve Ruimzicht kleinschalige dagbesteding

Vrijwilligerswerk

Heb je je studie afgerond of ben je gestopt met je studie? Wil je graag wat betekenen voor een ander en jezelf verder ontwikkelen? Dan vind je bij Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg een unieke invulling. De Herberg is op zoek voor de periode van december 2018 t/m juni 2019 naar een enthousiaste jongere met een flexibele instelling. Kijk voor meer informatie voor de functie diaconaal medewerker op www.pdcdeherberg.nl/vacatures

Vrijwilligers gezocht! Kringloopwinkel "Het Lokaal"

Kringloopwinkel "Het Lokaal" is bijna een half jaar open en het is een groot succes. Veel mensen weten inmiddels de winkel te vinden om te snuffelen naar mooie spullen of om spullen te brengen die verkocht kunnen worden. Vanwege dit succes is de winkel op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de openingstijden te kunnen verruimen. Lijkt het u leuk om minimaal 1x in de twee weken een dagdeel en af en toe een zaterdagochtend in de winkel te staan, meldt u dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Vrijwilligers gezocht Hoeve Ruimzicht

 Hoeve Ruimzicht is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een (beginnende) vorm van dementie/mensen met geheugen of eenzaamheidsproblematiek. Hoeve Ruimzicht is gelegen in het buitengebied van de gemeente Putten, midden in het prachtige Veluwse landschap, omringt door weiden, houtwallen, beken en bos. Wij zijn van mening dat een betekenisvolle dagbesteding, met respect, liefde en zorg, een positief effect heeft op het welzijn van mensen. Hoeve Ruimzicht werkt vanuit een christelijke identiteit.

 

Wilt u wat betekenen voor uw kwetsbare medemens? Dan bent u van harte welkom op Hoeve Ruimzicht. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om een dag of dagdeel activiteiten met onze gasten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

fietsen op de duofiets, wandelen, opzetten/begeleiden van houtbewerkingsactiviteiten, piano spelen, bakken, tuinieren/werken in de moestuin of naar de markt gaan. Ook voor het ophalen en brengen van onze gasten zijn we nog op zoek naar chauffeurs. U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen om de sfeer te proeven en vrijblijvend kennis te maken. De koffie staat klaar!

 

Hartelijke groet,

 

Corine Pomstra Hoeve Ruimzicht

 

Hogesteeg 18 3882 MJ Putten

 

Tel. 06 20 818 750

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Website: www.hoeve-ruimzicht.nl

 

De dagbesteding is open op: ma, di, woe, do.