p zaterdag 15 dec. wordt in Putten het winterfeest weer gehouden. Vorig jaar hebben we de kerk tijdens dit evenement geopend en het was een geslaagde openstelling.

Oude Kerk exterieur 007wOok dit jaar willen we de kerk weer openen van 14.00 tot 21.00 uur. Hetzelfde combo als vorig jaar hoopt weer voorstellingen te geven: twee ‘s middags en drie ‘s avonds. Om de kerk te kunnen open doen zijn we wel op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen.

Wat wordt er van u verwacht?

·         de mensen welkom heten die de kerk komen bezoeken

·         een gesprek aan te gaan als ze daar behoefte aan hebben

·         koffie/thee geven

·         ze een attentie aanbieden als ze de kerk verlaten

We hebben de openstelling verdeelt in drie diensten: van 14.00-16.30 uur, van 16.30-18.30 uur en van 18.30-21.00 uur. Als u wilt helpen of graag nog meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Gerda van Emous: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0341-701102 / 06-28759432.

Werkgroep openstelling Oude Kerk