De werkgroep Geloofsopvoeding organiseert in overleg met de wijkkerkenraden voor een viertal leeftijdscategorieën

werkgroep geloofsopvoeding

Of kreeg je een andere vraag waarmee je kind je verraste? Kom dan naar de thema-avond in je wijk! De Werkgroep Geloofsopvoeding, die onder de Commissie van Toerusting valt, houdt zich bezig met het ondersteunen van wijkkerkenraden en ouders.

In het winterseizoen 2018-2019 organiseren we thema-avonden voor de leeftijdscategorieën 1-5 en 6-11 jaar. In 2019-2020 staan de avonden voor de leeftijdscategorieën 11-16 en 1-5 jaar gepland. Op 3 en 11 okt. hopen we voor de leeftijdscategorie 1-5 jaar avonden te verzorgen rond het thema: ‘Wie is de Heere God, mama’?

De volgende data zijn vastgesteld:

·         wijk 1 en 3: 3 okt., 20.00 uur in De Aker

·         wijk 2: 3 okt., 20.00 uur in De Arendshof

·         wijk 4 en 5: 11 okt., 20.00 uur in De Aker

Kun je niet op de avond van jouw wijk, kom dan gerust naar een avond van een andere wijk.

Namens de Werkgroep Geloofsopoeding,

door de wijkkerkenraden thema-avonden georganiseerd.