Terwijl we nog bijkomen van eerdere acties staat de volgende al weer voor de deur, namelijk de fietstochten. Deze zullen D.V. plaatsvinden op 10 en 24 juli en op 7 en 21 augustus.

fietsen wend

 U kunt starten tussen 18.30 uur en 19.30 uur, m.u.v. de laatste fietstocht; hier kunt u starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur. De fietstochten kosten € 3,- voor volwassenen en € 1,- voor kinderen. De gezinsprijs is € 8,-. Weet u dat we op 24 juli weer de kinderfietstocht houden? Hier zal de stop plaatsvinden bij speel en beleef boerderij: ‘De Roozendaal’. U kunt deze dag een keuze maken tussen een route van 10 of 20 km. De fietstochten beginnen en eindigen weer bij De Aker. We hopen u graag te ontmoeten bij deze tochten!

 

 

We hebben de afgelopen tijd twee acties gehad. Als eerst de kooravond op een warme zomeravond. We hadden genoeg sponsors gevonden om alle kosten te dekken! Alle sponsors daarvoor hartelijk dank! Ondanks dat de opkomst niet ontzettend hoog was, had de collecte toch de opbrengst van € 816,04. Doordat we sponsorgeld overhielden, kwam het bedrag op € 1000,- netto uit! Fantastisch! Iedereen die hieraan heeft meegeholpen, hartelijk bedankt!

Als tweede liepen vijf vrouwen mee met de avondvierdaagse. U hebt hen massaal gesponsord! Hartelijk dank daarvoor! Ze haalden samen het mooie bedrag op van € 1.520,-. Fantastisch om te zien hoeveel mensen in Putten ‘Woord en Daad’ een warm hart toedragen!