Op D.V. zondag 10 juni  wordt in onze gemeente weer een inzameling voor de voedselbank gehouden.

Logo voedselbankDe inzameling zal worden gehouden voorafgaande aan alle kerkdienst(en) op die dag. Ook zaterdag 9 juni is er de mogelijkheid om mee te doen aan de inzameling. Nog steeds zijn er tientallen gezinnen of alleengaanden in de gemeente Putten, die zijn aangewezen op de wekelijkse verstrekking van voedselpakketten, om mede in hun levensonderhoud te voorzien. Het is goed dat we als kerkelijke gemeente met deze inzameling onze bijdrage mogen doen aan de voedselbank. Mogen we ook bij de komende inzameling weer op u en jou rekenen? Van de voedselbank kregen we de volgende lijst met producten door, waar dringend behoefte aan is. Producten die je alleen of als gezin zou kunnen kopen. Producten die ook voor de jongeren in de gemeente betaalbaar zijn. U/jij kunt kiezen uit de volgende producten:

rijstwafels                                          pak brinta

schenkstroop                                   houdbare melk

cup-a-soup                                       blikje tonijn / zalm

aardappelpuree                                 houdbare chocolademelk

pak havermout                                 kleine potjes groenten (1 pers. huishouden)

Voor aanvang van alle diensten op  zondag 10 juni, zullen er in de Oude Kerk (ingang onder de toren), de Nieuwe Kerk (hoofdingang) en de Zuiderkerk (hoofdingang) diakenen met hulp van jongeren graag de producten in ontvangst  nemen. Ze zijn een half uur voor aanvang van de dienst aanwezig. Daarnaast is er de gelegenheid om de zaterdag ervoor (9 juni) mee te doen aan de inzameling. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u/jij producten afgeven ‘onder de toren’ van de Oude Kerk. Alle ingezamelde producten worden de dag na de inzameling naar de voedselbank in Harderwijk gebracht en door de vrijwilligers van de voedselbank