Na het gezamenlijke ontbijt in februari hebben we met een klein comité nagedacht over de volgende ontbijten.

mannenontbijtSamen eten heeft wat, terwijl er ook aan het hart wordt gedacht.  Het ontbijt begint met een korte overdenking. Hierna wordt aan de tafels vrijblijvend verder gesproken.
Omdat ontmoeten centraal staat is het ontbijt voor iedere man, ook je buurman, collega, etc. De deelnemende mannen zijn van alle leeftijden, vanaf 18 jaar. Hierdoor worden verschillende levenservaringen gedeeld. Maar ook en vooral met elkaar het ontbijt (licht of traditioneel Engels…) nuttigen. Start 08:00 uur en duurt tot ongeveer 09:30 uur.  Zaterdag 26 mei2018 in de Arendshof, we gebruiken deze locatie om eens te kijken of we in de toekomst vaker kunnen afwisselen tussen ’t Lichtpunt, de Aker en de Arendshof. Verder delen we ook de plannen voor volgend seizoen en horen graag wat jullie reactie daarop is.

Bijdrage in de kosten zijn € 5,00

We kijken uit naar uw en jouw komst.

Graag wel aanmelden via bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of per telefoon 

  • Renze Korte, 06-5399 5949 (mobiel) of
  • Adré Lichtendonk, tel. 0341-361686 (thuis) of
  • Gert-Jan Bouwman, 06 15 86 47 20