Op D.V. zaterdag 25 mei is de jaarlijkse boeldag. De boeldag is van 9.00 tot 15.00 uur op het Fontanusplein te Putten. 

boeldag foto

Er zijn ook dit jaar weer verschillende kramen waar u langs kunt lopen. Denk hierbij onder andere aan: huishoudelijke spullen, kleding, speelgoed, bloemstukken en antiek. In de grote tent kunt u op zoek naar een kast, tafel, bankstel, stoel of ander meubilair. Verder verkopen wij verschillende soorten boeken voor kinderen en volwassenen. Op het terras van De Aker kunt u genieten van een kop koffie met gebak of een kopje soep. Aan de kinderen hebben we ook gedacht! Zij kunnen zich prima vermaken bij de verschillende spelletjes of ze kunnen zich laten schminken.

We hopen met de vele vrijwilligers u een leuke dag te bezorgen, want elk jaar zetten vele vrijwilligers zich in om deze dag tot een mooi einde te brengen. Wij zijn hier erg dankbaar voor. Maar, we zijn nog op zoek naar mensen die voor de boeldag verse producten willen maken die we op die dag gaan verkopen. Denk hierbij aan een taart, cake, boterkoek, advocaat enz. De producten kunnen op vrijdag 24 mei vanaf 13.00 uur gebracht worden in De Aker. Iedereen alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. We zien u graag op zaterdag 25 mei tijdens de boeldag!

Voor meer informatie over de boeldag, boeldagcommissie en de verschillende locaties kijk op onze website www.hervormdputten.nl/ontmoeten/boeldag of op facebook www.facebook.com/boeldagputten

Boeldagcommissie