Op zaterdag 9 juni organiseert de werkgroep ‘Hart voor Israël’ een sponsorwandeltocht.

hart voor israelWe hebben weer een mooie route uitgezet in de omgeving van Putten. De route voert door bos en heide van Oud- en Nieuw Groevenbeek en het Speulderbos. U kunt kiezen tussen 12 of 21 km. We starten om 9.00 uur met beide groepen samen en u krijgt onderweg koffie aangeboden.

Datum:       zaterdag 9 juni.
Starttijd:     9.00 uur vanaf Grieteweg 7, 3881 MA Putten.
Afstand:      12 of 21 km.
Inschrijfgeld: € 10,-.
Aanmelden kan (bij voorkeur) via: . U kunt ook bellen naar: 06-22583402.
Na opgave ontvangt u van ons een invulformulier en verdere informatie. Met deze sportieve activiteit steunt u ons project Aleh in Jeruzalem en Beersheva in Israël, waar meervoudig gehandicapten liefdevol ondersteund en verzorgd worden.

Zie voor meer informatie: www.hartvoorisrael.nl

Werkgroepleden gezocht
De werkgroep Hart voor Israël is een interkerkelijke werkgroep die zich al 27 jaar inzet voor goede doelen in Israël. We organiseren telkens twee jaar lang diverse activiteiten om geld binnen te krijgen voor een gekozen doel. Daarna wordt gezamenlijk een nieuw doel gekozen. Momenteel ondersteunen we het project Aleh in Jeruzalem en Beersheva in Israël, waar meervoudig gehandicapten liefdevol ondersteund en verzorgd worden.
Om dit mooie werk te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar nieuwe werkgroepleden, die ons team willen versterken. U kunt zich aanmelden via: of bel onze voorzitter Ceel de Vries: 0341-357146. Twijfels? Ook dan kunt u ons mailen of bellen voor meer informatie.