Op D.V. woensdag 14 maart (biddag) zal er in onze Hervormde Gemeente opnieuw een inzameling voor de voedselbank worden gehouden.

Logo voedselbank

Net zo als voorgaande keren zal de inzameling worden gehouden in de drie kerken. Bij de vorige inzamelingen hebt u en jij ons verrast met een mooie opbrengst voor onze naasten. Mogen we ook deze keer weer op u en jou rekenen?

Van de voedselbank kregen we voor deze inzameling de volgende lijst met producten door, waar dringend behoefte aan is. Producten die je alleen of als gezin zou kunnen kopen.  Producten  die ook voor de jongeren in de gemeente betaalbaar zijn. 

U en jij kunt kiezen uit de volgende producten:

                                     

brinta                                                                  houdbare melk

pak vermicelli                                                      blikje soepballetjes        

flacon bakboter                                                    blik smack of cornedbeef

toiletpapier (4 rol)                                                wasverzachter

zakje verse worteltjes                                          netje mandarijnen/sinaasappels

Voor aanvang van alle diensten op woensdag 14 maart a.s. (biddag), zullen er in de Oude Kerk (ingang onder de toren), de Nieuwe Kerk (hoofdingang) en de Zuiderkerk (hoofdingang) diakenen met hulp van  jongeren graag de producten in ontvangst  nemen. Ze zijn een half uur voor aanvang van de dienst aanwezig. Alle ingeleverde producten worden de dag erna naar de voedselbank gebracht en door vrijwilligers van de voedselbank verder verdeeld.