Op D.V. vrijdag 2 maart zal de compleet vernieuwde zaal Vanenburg (vanouds de ‘eetzaal’) op een feestelijke wijze geopend worden om 19.00 uur door de boeldagcommissie.

Kerkbeheer heeft van hen een mooie financiële bijdrage ontvangen, waardoor het mede mogelijk is geweest deze zaal grondig aan te pakken en in te richten naar de wensen van deze tijd. We willen ze daarvoor hartelijk danken. De verbouwing is inmiddels achter de rug en ook de entree naar deze zaal heeft een opfrisbeurt gehad. Hoog tijd dus om u de gelegenheid te geven het resultaat te komen bewonderen. U bent van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje tijdens deze openingsavond, die plaats vindt van 19.00 tot 21.00 uur. We verwijzen u alvast naar de achterzijde van de kerkbode, waar u een indruk krijgt van de vernieuwde zaal. We hopen u op deze avond te ontmoeten!

vanenburg1

vanenburg3