Graag maken wij u en jou bekend dat er op D.V. zaterdag 16 en zondag 17 dec. in onze gemeente een inzameling voor de voedselbank zal worden gehouden.

Logo voedselbankDe inzameling zal worden gehouden voorafgaande aan alle kerkdiensten op die zondag. Op zaterdag is de inzameling bij de toreningang van de Oude Kerk. Het is goed dat we op deze manier onze bijdrage mogen doen aan de voedselbank en zo weer mogen delen met gezinnen en personen die voor hun levensonderhoud mede zijn aangewezen op de voedselbank.

Mogen we weer op u en jou rekenen? Van de voedselbank kregen we voor deze inzameling de volgende lijst met producten, waar behoefte aan is. Producten die je alleen of als gezin zou kunnen kopen. Producten die ook voor de jongeren in de gemeente betaalbaar zijn. U en jij kunt kiezen uit de volgende producten:

aardappelpuree                                           lu cracottes/light crackers

potje augurken                                            kuipje boter

ontbijtkoek                                                  blik/pak gepelde tomaten

zak spliterwten                                           douchegel

DE-punten/zegels (koffie)                           blik boterhamworst/

corned beef / kipfilet

Voor aanvang van alle diensten op zondag 17 dec. zullen er in de Oude Kerk (ingang onder de toren), de Nieuwe Kerk (hoofdingang) en de Zuiderkerk (hoofdingang) diakenen met hulp van jongeren graag de producten in ontvangst nemen. Ze zijn een half uur voor aanvang van de dienst aanwezig. Daarnaast is er de gelegenheid om de zaterdag ervoor (16 dec.) mee te doen aan de inzameling. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u/jij producten afgeven ‘onder de toren’ van de Oude Kerk.

Alle ingezamelde producten worden op de maandag na de inzameling naar de voedselbank in Harderwijk gebracht en door de vrijwilligers van de voedselbank verder verdeeld. Hartelijk dank voor uw en jullie deelname aan de inzameling!