In de ochtenddiensten in de Oude Kerk zal ds. Kleinbloesem met ons nadenken over ‘Uw Koninkrijk kome…’ naar aanleiding van Matheus 28:16-20.

Zending 5 november 2017Afgelopen jaren woonde ds. Kleinbloesem samen met zijn gezin in Lima (Peru). Sinds juni is het gezin Kleinbloesem weer terug in Nederland. In 2013 begon ds. Peter Kleinbloesem samen met Esau met evangelisatiewerk in een krottenwijk in Lima. Nu, ruim vier jaar later, is er een klein kerkje. Iedere zondag komen er zo'n 35 kinderen naar de zondagsschool en 15 tot 20 mensen naar de kerkdienst.

Noé Huaman is de nieuwe pastor. Samen met zijn vrouw en kinderen zetten zij zich iedere zondag in voor de nieuwe kerk. Verder is Noé ook een doordeweekse dag in de krottenwijk voor evangelisatie- en bezoekwerk. We willen u/jou vragen het werk van Noé en zijn familie te steunen. In de eerste plaats door voor hen te bidden. Verder zijn Noé en Elsa ook afhankelijk van een financiële bijdrage. De zendingscollecte tijdens de diensten op 5 nov. is bestemd voor het werk van Noé Huaman.

Meer informatie vindt u op onze website: www.gzb.nl/famkleinbloesem