I.v.m. het a.s. vertrek van koster Gert van den Brink is Kerkbeheer op zoek naar een nieuwe koster voor de Oude Kerk.

Gevraagd: kandidaten (m/v) voor de functie van koster op vrijwillige basis

Er wordt iemand gezocht (m/v) die flexibel invulling kan geven aan zijn/haar tijd en die, naast de avonddienst in de Oude Kerk, ook (al dan niet samen met de andere kosters) de veelal doordeweekse trouw- en begrafenisdiensten als koster kan invullen. Er wordt een koster gezocht, die lid is van de Hervormde Gemeente Putten en die zich vanuit zijn/haar geloof wil inzetten voor onze gemeente. Hij/zij voelt zich verantwoordelijk voor het gebruik van de Oude Kerk en stelt zich dienstbaar op naar de gebruikers: gemeenteleden, gasten en bezoekers van het kerkgebouw. Kerncompetenties zijn representatief, vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk. Kennis van moderne audiovisuele- en communicatiemiddelen is een pré, evenals het bezitten van een BHV-diploma.

Als u zich hierdoor aangesproken voelt, vragen wij u voor vrijdag 13 dec. a.s. contact op te nemen met het Kerkelijk Bureau (per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met al uw gegevens. Vanuit Kerkbeheer zal er dan verder contact met u opgenomen worden.

oude-kerk2