Zondag 3 nov. is het zendingszondag. In alle drie de kerken zal hier in de dienst  aandacht voor zijn. Elk jaar verzorgt de Zendingscommissie een activiteit na de dienst in één van de kerken.

Dit jaar zal dat in de Zuiderkerk zijn en worden gezinnen met kinderen uitgenodigd. Het thema is: Iedere christen een zendeling!?

De bedoeling is om eerst samen wat te drinken. De ouders kunnen dan zelf met hun kinderen wat ondernemen. Daarna is er een programma voor de ouders. Tegelijkertijd is er oppas voor de baby’s en kinderen t/m groep 2, maar ook een programma voor de kinderen van groep 3 t/m 5, voor kinderen van groep 6 t/m 8 en voor de tieners. Het programma zal tot ongeveer half één duren. Van harte welkom!

I.v.m. de organisatie is het fijn als u op wil geven voor de herfstvakantie. Dit kan per mail bij Thona Klaassen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) o.v.v.:

• Naam
  • Aantal volwassenen