Het werk van Adré en Marja in Bosnië gaat door: contacten leggen, taalstudie, mogelijkheden onderzoeken… Zij weten

Wilt u een bemoedigende groet naar iemand sturen, lees dan het volgende gedicht.

De dankdag op woensdag 6 nov. is het begin van een aantal woensdagen waar de gemeente samenkomt rond het Woord van God.

Op dinsdag 5 nov. is het beroep ingegaan dat door de kerkenraad van wijkgemeente 5 is uitgebracht op ds. Mijderwijk te Meerkerk. Aanstaande zondagmorgen hoopt hij voor te gaan in de Oude Kerk en op de maandag daarna is er de nadere kennismaking. Laten we dit beroep meedragen in onze voorbede en de Heere aanroepen om Zijn leiding in het leven van ds. Mijderwijk. We mogen de Heere laten weten dat wij uitzien naar een dienaar van het Woord voor wijkgemeente 5 en voor het geheel van de gemeente.

We kunnen weer zegeltjes voor een boodschappenpakket sparen bij de Plus. Doet u ook weer mee?