gblichtpunt

De zomer komt eraan en dat betekent dat de Lichtpuntdiensten weer bijna gaan beginnen. De werkgroep is al hard aan de slag om alles voor te bereiden en in goede banen te leiden.

De Lichtpuntdiensten worden georganiseerd door de Evangelisatiecommissie en zijn in de eerste plaats bedoeld voor de bewoners en vakantiegasten in Koudhoorn, Garderen, etc. We zullen door middel van posters de mensen op de campings dan ook van harte uitnodigen. Voor het uitnodigen van de gasten van de Rusthoeve werken we samen met de Dabarteams die daar in de zomer werken.

Nu zijn er ook verschillende gemeenteleden die de diensten bezoeken; fijn dat u en jij er bent. Maar wat zou het mooi (en voor de jongeren tof!) zijn als we eens iemand mee zouden nemen die niet zo vaak in de kerk komt. Misschien is de drempel van ‘de echte kerk’ wel wat te hoog en is dit een goede gelegenheid! Ik schrijf het expres al een paar weken van te voren zodat u/jij er biddend over na kunt denken!

De morgendiensten zijn net als voorgaande jaren om 10.00 uur. De avonddiensten beginnen een half uurtje eerder; om 18.30 uur. We houden tussendoor geen pauze, maar gaan gelijk door met zingen. Dit doen we niet omdat we zo nodig moeten veranderen, maar wel omdat we iedereen graag erbij houden en het voor jonge gezinnen te laat wordt als we om 19.00 uur beginnen. Na afloop is er uiteraard net als altijd koffie, thee en limonade!

De eerste dienst is op 25 juni en we gaan door 20 augustus, Deo Volente natuurlijk!

We hopen van harte tot ziens!

Namens de werkgroep

Petra Kiks (coördinator Lichtpuntdiensten)

Namens de Hervormde gemeente te Putten nodigen wij u hartelijk uit. We hopen op fijne en gezegende diensten.

Zomerdiensten 2017 in ’t Lichtpunt Hessenweg 7A  Putten
Datum                   Aanvang 10.00 uur                       Aanvang 18.30 uur (zangdienst)
25-juni Ds. L. de Wit Ds. J.J. Tichelaar
2-juli Ds. J. Westland Ds. A. Jonker