gblichtpuntDe zomer komt eraan en dat betekent dat de Lichtpuntdiensten weer bijna gaan beginnen. De werkgroep is al hard aan de slag om alles op de Hessenweg 7a voor te bereiden en in goede banen te leiden.

De Lichtpuntdiensten worden georganiseerd door de Evangelisatiecommissie en zijn in de eerste plaats bedoeld voor de bewoners en vakantiegasten in Koudhoorn, Garderen, etc. We zullen door middel van posters de mensen op de campings dan ook van harte uitnodigen. Voor het uitnodigen van de gasten van de Rusthoeve werken we samen met de Dabarteams die daar in de zomer werken.

Nu zijn er ook verschillende gemeenteleden die de diensten bezoeken; fijn dat u en jij er bent. Maar wat zou het mooi (en voor de jongeren tof!) zijn als we eens iemand mee zouden nemen die niet zo vaak in de kerk komt. Misschien is de drempel van ‘de echte kerk’ wel wat te hoog en is dit een goede gelegenheid! Ik schrijf het expres al een paar weken van te voren zodat u/jij er biddend over na kunt denken!

De morgendiensten zijn om 10.00 uur.
De avonddiensten (zangdiensten) beginnen om 18.30 uur..
Na afloop is er uiteraard net als altijd koffie, thee en limonade!

De eerste dienst is op 1 juli en we gaan door tot en met 26 augustus, Deo Volente natuurlijk!

We hopen van harte tot ziens!gblichtpunt01

Namens de werkgroep

Petra Kiks (coördinator Lichtpuntdiensten)

Tel. 06-46632616 of 06-23902275