Kan ik iets voor je betekenen?

DIACONALE WEEK
D.V. 22, 27 & 28 oktober 2017

Hoe kunnen wij onze diaconale roeping handen en voeten geven? Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud en in het bijzonder voor diegene die vanwege uiteenlopende omstandigheden in een moeilijke situatie zitten, alsook mantelzorgers. Wij willen u aanmoedigen ook om te zien naar uw naaste! Kent u in uw omgeving personen die het op dit moment moeilijk hebben door ziekte, eenzaamheid of andere zorgen? Op zaterdagmiddag en -avond organiseren wij enkele activiteiten om juist hen afleiding te bezorgen. De achterkant van deze kaart is uw uitnodiging aan uw naaste om hiervan gebruik te maken. U kunt deze persoonlijk overhandigen aan iemand waarvan u denkt dat hij of zij dit kan gebruiken. Hij of zij kan zich dan opgeven voor een van de activiteiten op zaterdag 28 oktober. Voelt u zich aangesproken door de uitnodiging, schroom dan niet om u op te geven. Vindt u het niet fijn om alleen te komen, neem dan gerust iemand mee!

Heeft u deze uitnodiging al uitgedeeld?

Flyer diaconale week-website

Zondagmorgen 22 oktober:

Diaconale preek met DiaconaatPraat

OOp D.V. zondagmorgen 22 oktober zijn er verschillende diaconale diensten, het startpunt van de diaconale week met het thema: 'Kan ik iets voor je betekenen?'. Na de dienst van 9.30 uur in de Zuiderkerk en 10.00 uur in de Oude Kerk kan er in de zaal van de Zuiderkerk en 'de Aker' nagepraat worden over de dienst en met elkaar worden nagedacht over het diaconaat binnen- en buiten onze gemeente. Deze DiaconaatPraat is voor alle leeftijden, er wordt voor de kinderen een apart programma georganiseerd. Na de dienst is er eerst koffie en thee, daarna zullen we kort aan de hand van een werkvorm met elkaar in gesprek gaan. We sluiten de ochtend af met een lekker kopje soep, gekookt door verschillende gemeenteleden. Alvast van harte welkom!

Wilt u iets voor ons betekenen en de handen uit de mouwen steken door soep te koken, koffie te schenken of te helpen met het kinderprogramma? Laat het ons weten door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijdagavond 27 oktober:

Jeugdavond met een bezoek aan het Leger des Heils in Amsterdam voor 16+ jongeren. Meer informatie en opgeven voor de Jeugdavond op vrijdagavond kan bij diaken H. Schuit (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341-356207).

Zaterdagmorgen 28 oktober:

Op D.V. zaterdagochtend 28 oktober organiseren we een diaconale activiteit voor de kinderen van de basisschool, de groepen 5, 6, 7 en 8. We gaan samen iets moois maken en brengen met dit cadeautje een bezoek aan de verzorgingstehuizen. Starttijd bij de Arendshof om 9.45 uur. Krijg je geen bericht òf zit je niet op een club en wil je graag meedoen, meld je dan aan bij diaken H. Termaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341-357247).

Zaterdagmiddag 28 oktober:

Op D.V. zaterdagmiddag 28 oktober organiseren wij diverse activiteiten in het bijzonder voor diegene die vanwege uiteenlopende omstandigheden in een moeilijke situatie zitten, alsook mantelzorgers. U kunt kiezen tussen verschillende activiteiten. Op D.V. zaterdagmiddag 28 oktober organiseren wij diverse activiteiten in het bijzonder voor diegene die vanwege uiteenlopende omstandigheden in een moeilijke situatie zitten, alsook mantelzorgers. U kunt kiezen tussen verschillende activiteiten. Vindt u het vervelend om alleen te komen, neem dan gerust iemand mee.

• Bezoek Mariahoeve (max. 40 personen)
  • De Tien Malen (max. 40 personen)
  • Biologische boerderij ‘Klein Olden aller’ (max. 20 personen).

De startijd voor elk van deze activiteiten is 13.00 uur in de Arendshof.

Opgeven voor een van deze activiteiten kan tot uiterlijk voor 18 oktober bij diaken H. Termaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341-357247). Het kan zijn dat opgaves voor een specifieke activiteit het maximum overschrijden. Dan nemen wij contact met u op om te overleggen naar welke andere activiteit uw voorkeur uitgaat.

Zaterdagavond 28 oktober:

Op D.V. zaterdagavond 28 oktober organiseren wij een ontmoetingsmaaltijd in De Aker voor diegene die vaak alleen aan tafel zitten. (max. 100 personen). Voor de ontmoetingsmaaltijd is de contactpersoon diaken C. Meewis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341-356503).

Belangrijk: vermeld bij het opgeven uw naam, straat en telefoonnummer!