Ouderenmiddagen

Van 16.01.2019 14:30 tot 16.01.2019 17:30
Bij De Aker
Geplaatst door Jan Verhoef
Categorieën: De gemeente
Hits: 426

We zien terug op een mooie kerstviering in december. De maaltijd erna was erg gezellig en gaf gelegenheid om met velen even contact te hebben. De collecte bracht op € 1.041,50 waarvoor we zeer erkentelijk zijn.

Op woensdag 16 jan. staat alweer de volgende middag op de agenda. Een hartelijke uitnodiging voor allen om aanwezig te zijn. In het bijzonder willen we voor 2019 de jongere senioren oproepen mee te komen doen. Het is gezellig en we steken er altijd wat op, en wat het belangrijkste is: juist zo geven we invulling aan onze roeping er voor de ander te zijn. In dit geval de oudere senioren die te maken hebben met een steeds eenzamer leven. Op 16 jan. komt ds. A. Haaima met een presentatie over ‘Wandelen in Israël en Palestina’. In het najaar van 2017 hebben hij en zijn vrouw 15 dagen gewandeld in Israël en Palestina. Een wandeling van Nazareth naar Kapernaüm, naar het vroegere Samaria en Sichem, naar Jeruzalem, Bethlehem en Jericho. Lopen in de voetsporen van Jezus en nog veel eerder in die van Abraham. Een wandeling - niet alleen in een totaal andere natuur dan hier, maar ook een wandeling door historie, cultuur, Bijbelse geschiedenis en geloof. Ze kwamen daar ook in aanraking met bezet gebied, heilige plaatsen en woestijn met onvergetelijke ervaringen. Ds. Haaima verzorgt deze keer ook het meditatieve gedeelte. Graag tot ziens D.V. op woensdag 16 jan. in De Aker. De aanvang is 14.30 uur.

ds. J. van Oostende

tel.: 701833

Voor uw agenda geef ik de overige data van de komende periode met de presentaties:

·         16 jan.: ds. A. Haaima over Israël;

·         13 febr.: dhr. J. Pater over friemels en fladderaars (vlinders);

·         20 mrt: mw. R. Hoogendoorn met Bijbelquilts over de lijdenstijd tot en met de zeven kruiswoorden;

·         17 apr: Paasviering;

·         15 mei: Busreis met maaltijd.

Alles zo de Heere wil. Met een hartelijke uitnodiging aan met name de jongere senioren in onze gemeente mee te komen doen. Daarbij gaat het ook om de ontmoeting met de ouderen. Zij zien er juist naar uit in hun eenzamer wordende leven in contact te blijven met andere gemeenteleden.

Graag tot ziens D.V. op woensdag 16 januari in De Aker. De aanvang is 14.30 uur.