Jongerenreis Stichting Putten-Roemenië-Moldavië gaan geld inzamelen

Van 21.03.2018 20:32 tot 29.03.2018 12:32
Geplaatst door Jan Verhoef
Categorieën: De gemeente
Hits: 748

Komende zomer mogen wij als jongeren uit de gemeente, met de Stichting Putten-Roemenië-Moldavië, naar Moldavië reizen van 20 t/m 27 juli. Dit doen wij vanuit onze naastenliefde om hulp te bieden aan de armeren in Moldavië. Tijdens deze reis zullen wij kinderclub geven aan straatkinderen bij de opvangtehuizen in drie gemeentes. Daarnaast gaan wij bouwwerkzaamheden verrichten aan een grote opslagruimte in de plaats Căușeni en mogen we bij mensen thuis aan de slag om huizen op te knappen.

In Moldavië leeft meer dan de helft van de bevolking in armoede. Moldavië kent strenge winters en dat zorgt voor nog meer problemen. Een groot deel van de huizen is niet bestand tegen de kou. Door hulp te bieden helpen wij de mensen deze extreem koude winters door een warm en veilig thuis te bieden.
Wij zullen als reisgroep zelf onze reis bekostigen. Maar om deze hulp te bieden hebben wij ook geld nodig. Daarom organiseren wij een aantal acties om geld in te zamelen voor de mensen daar. Zo ook onderstaande rollade actie in samenwerking met Slagerij V/d Berg.
De kiprollades kosten € 12,50 per stuk met een gewicht van 850 gram en worden op zaterdag 31 maart tussen 09.00 en 13.00 bij u thuis bezorgd. Dan heeft u dus met Pasen een lekkere rollade in huis! Wilt u een rollade bestellen? Dan mag u contact opnemen met Ruben van Oostende ( / 0641829463). We hopen dat u ons wilt steunen in de hulp aan de mensen in Moldavië.
Heeft u vragen over deze reis of over de stichting, dan kunt contact opnemen met Wim van Oostende ().