Passie/paasconcert de Veluwsche Sanghertjes

Geplaatst door Jan Verhoef

Categorieën: De gemeente

Waardering:

Op zaterdag 17 maart wordt er in de Lukaskerk te Ermelo een Passie- Paasconcert gegeven. Aan dit concert wordt meegewerkt door de Veluwsche Sanghertjes o.l.v. Gijs Evers. Behalve het kinderkoor is deze avond ook het tienerkoor Viva, het vocaal damesensemble Viva Voce en het mannenensemble te beluisteren. Het programma begint bij de intocht in Jeruzalem en eindigt in de tuin van Jozef van Arimathea.  De liederen worden uitgevoerd door de verschillende koren met daarbij nog een grote variatie aan solisten. Meerdere liederen worden zowel door het kinderkoor, alsook door het vocaal damesensemble Viva Voce en het mannenensemble uitgevoerd. Naast al deze vocale inbreng is er een scala aan instrumentalisten. Wout van Veen zal het orgel bespelen en Marten Kamminga de vleugel, Geraldine Ligtermoet de viool, Ben Stolte de bas en Geralda Snoeijer het slagwerk. De aanvang is 19.30 uur. Inlichtingen over het concert: 0341-351509 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2018-03-17 19:30:00
2018-03-17 21:30:00