Geloof en autisme

Van mei 17, 2018 19:45 tot mei 17, 2018 21:30 Bewaar de kalender

Bij De Aker Fontanusplein 1-2, 3881 BZ Putten, Nederland

Geplaatst door J V

Categorieën: Jeugdraad

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij u van harte uit op D.V. 17 mei voor een avond over: Geloof en autisme. In onze Hervormde Gemeente vinden per jaar twee avonden over geloofsopvoeding plaats. Dit gebeurt in de wijken. De ouders worden via de wijkkerkenraad/predikant uitgenodigd. Voor bovengenoemde avond kiezen we een andere route. Deze avond wordt centraal geregeld en is speciaal bedoeld voor ouders van kinderen met autisme.

Deze avond willen met elkaar nadenken over hoe we kinderen met autisme kunnen begeleiden in zijn/haar geloofsopvoeding. Hierbij richten we ons op vragen hoe een onzichtbare God dichtbij de kinderen/tieners/jongeren kan komen. En hoe het Godsbeeld gevormd wordt van kinderen met ASS en of bidden moeilijker is als je autisme hebt etc. Er is ook voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.   

We hebben iemand van ‘Op weg met de Ander’ (www.opwegmetdeander.nl) bereid gevonden om hierover met ons in gesprek te gaan. Mochten jullie specifieke vragen hebben, willen jullie dat van te voren mailen? We hopen zo voldoende toerusting te geven op jullie gezinssituatie. 

Wanneer:    donderdag 17 mei

Hoelaat:      19.30 uur inloop en 19.45 uur start

Waar:          De Aker

Om de organisatie van de avond goed te laten verlopen, zouden we het fijn vinden om te weten op hoeveel ouders we kunnen rekenen. Wilt u zich opgeven bij Gerjanne Loedeman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)?

Met vriendelijke groet,

Marjolein van den Bosch en Gerjanne Loedeman


2018-05-17 19:45:00
2018-05-17 21:30:00