Ouderenmiddag (Kerstviering)

Van 20.12.2017 14:30 tot 20.12.2017 17:00
Bij De Aker
Geplaatst door Jan Verhoef
Categorieën: De gemeente
Hits: 323

Alle ouderen en alleenstaanden worden hartelijk uitgenodigd voor de kerstviering op woensdag 20 dec. in De Aker. Het thema van de kerstliturgie is ‘GEWOON heel BIJZONDER’; over Maria, een gewone vrouw met wie God een heel bijzondere weg gaat: uit haar wordt geboren Jezus, de Zaligmaker der wereld. We luisteren naar de woorden en de gedichten, en we zingen samen de prachtige psalmen en liederen die dit wonder bezingen. Op zulke momenten weten we ons verbonden met Gods wereldwijde kerk: ‘Komt, verwondert u hier, mensen!’ Juist op het kerstfeest verliezen we dat niet uit het oog. Een mooi verhaal uit het gewone leven laat zien hoe bijzonder het kerstfeest is.

Na een pauze voor de onderlinge ontmoeting gaan we om 17.30 uur genieten van een heerlijk stamppotbuffet. Wie niet 's middags kan komen is evengoed welkom op de maaltijd. Meld u zich dan wel even, uiterlijk maandagmorgen 18 dec. via onderstaand telefoonnummer. Met het oog op de kosten wordt er een collecte gehouden. Het richtbedrag is € 10,-; natuurlijk is dat niet verplicht. Als het teveel is, doet u minder in de collecte en als u meer kunt missen: graag.

We hopen dat ook nu weer velen zullen komen. Tot ziens D.V. op woensdag de 20e dec. in De Aker. Vanaf 14.00 uur wordt u ontvangen met koffie of thee. De aanvang is 14.30 uur.

Ds. J. van Oostende

tel. 701833