Kerstviering Ouderenmiddag

Van 18.12.2019 14:30 tot 18.12.2019 20:00
Bij De Aker
Geplaatst door Jan Verhoef
Categorieën: Ontmoeten
Hits: 2002

Alle ouderen en alleenstaanden worden hartelijk uitgenodigd voor de kerstviering op woensdag 18 dec. in De Aker. Ook deze keer verzorgt mw. Anja van den Ham de liturgie. In april was het thema ‘Op weg naar Pasen’. Nu: ‘Op weg naar de Koning!’ We horen van de verwachting van mannen en vrouwen die in heel verschillende omstandigheden op weg gaan. Allen zien een Kind in een kribbe en ze geloven dwars tegen alles in dat Hij de Koning van Israël is, de Messias, de Verlosser der wereld.

Ook nu zingt Anja zelf liederen en in de samenzang stemmen we ermee in. Mijn vrouw hoopt een passend verhaal uit de Alblasserwaard te vertellen, ‘De ster op het Oosteind’.

Na een pauze, voor onderlinge ontmoeting, gaan we om 17.30 uur genieten van een heerlijke warme maaltijd. Met het oog op de kosten wordt er een collecte gehouden. Het richtbedrag is € 10,-; natuurlijk is dat niet verplicht. Als het teveel is, doet u minder in de collecte en als u meer kunt missen, doet u meer in de collecte.

We hopen dat ook nu weer velen zullen komen. Tot ziens D.V. op woensdag de 18e dec. in De Aker. Vanaf 14.00 uur wordt u ontvangen met koffie of thee. De aanvang is 14.30 uur.

N.B. Een mededeling voor ieder die niet 's middags kan komen: U bent evengoed welkom op de maaltijd. Meldt u zich dan wel even; uiterlijk maandagmorgen 16 dec., via onderstaand telefoonnummer. We tellen namelijk het aantal aanwezigen aan het begin van de woensdagmiddag. Als u zich dan niet hebt gemeld, hebben we u niet meegeteld.

ds. J. van Oostende

tel.: 701833